Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában, vagy Spanyolországb...

Angliában, vagy Spanyolországban lehet jobb az élet?

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 16:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
spanyolország olcsóbb
2012. márc. 24. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:
24%
És még a nap is jóval többet süt.
2012. márc. 24. 17:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Én Angliában élek már egy ideje és semmi pénzért nem laknék Spanyolországban. Itt jól keresek, van egy jó állásom, és egy évben akár 2-3 alkalommal is el tudnék menni Spanyolba nyaralni, ha akarnék. Spanyolországban lehet hogy jobb idő van, de a munkanélküliség 2-szeres az angolokéhoz képest, ráadásul a fizetések is alacsonyabbak a spanyoloknál.
2012. márc. 24. 17:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a spanyolországiról tudok nyilatkozni, lehet, hogy alacsonyabbak a fizetések, de az árak se olyan magasak, mint Angliában. És persze arányosan még mindig ezerszer jobb a helyzet, mint Magyarországon. Van munkanélküliség persze, de csak kb. olyan arányban, mint Magyarországon, vagy még talán annyira se. Ugyanolyan eséllyel kapsz munkát, mint Magyarországon, de Spanyolországban még a legalacsonyabb fizetésből is kényelmesen meg lehet élni, míg egy magyar a minimálbérrel, közmunkabérrel semmit nem tudsz kezdeni.
2012. márc. 24. 18:23
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem Angliában, de ez teljesen szubjektív, én pl sose szerettem a déli országokat.
2012. márc. 24. 18:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ha van 2-3 jó diplomád,akkor Spanyolországban ispár hét egy jóállás. Én egyetemen tartottam gyakorlatot,3500 euroért.
2012. márc. 24. 18:48
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

"de Spanyolországban még a legalacsonyabb fizetésből is kényelmesen meg lehet élni, míg egy magyar a minimálbérrel, közmunkabérrel semmit nem tudsz kezdeni."

Sem a magyar, de sem a spanyol, illetve sem az angol minimálbérből nem tudsz normális körülmények között megélni! Aki mást állít, az hazudik! (Most mindjárt jönnek az olyan válaszok, hogy igenis meg lehet élni, csak nem saját lakásban kell lakni, hanem közösködni kell.) Na, persze! Milyen élet az, amikor felnőtt emberek élnek egy lakásban és közös minden? Ez a fajta életmód maximum kollégiumban fogadható el. Soha nem értettem azokat, akik kijönnek egy külföldi országba és csak a spórolás miatt így élnek! Én is külföldön élek, de ha csak úgy tudnék idekinn élni, hogy másokkal kellene együtt laknom, akkor inkább hazamennék.

2012. márc. 24. 19:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is Angliában élek.Van állásom,lakást bérelek.De amióta voltam nyaralni Spanyolországban azóta tudom,hogyha tudnék spanyolul,lenne ott is melóm,a szívem nem fájna ha le kéne lépnem Angliából.1 percet sem gondolkodnék,hanem költöznék.De hát ide jöttem az elején..
2012. márc. 24. 19:45
 9/13 anonim ***** válasza:
35%
Tudjátok, én inkább nyomorgok, de soha nem mennék el onnan, ahová tartozom...
2012. márc. 24. 22:05
 10/13 anonim ***** válasza:
38%

ma 22:05

lelked rajta.Gondolhatod így,hiszen ez a te véleményed.Nekem más.Én nem nyomorgok,így külföldre mentem.

2012. márc. 24. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!