Angliában, vagy Spanyolországban lehet jobb az élet?
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 16:38
11/13 anonim válasza:
Én mikor Spanyolországban éltem cserediákként, egy fizetésből éltünk öten, ebből kettő óvodás korú gyerek. Nem tudom, mennyi volt az a fizetés, de tellett belőle kb. heti egyszeri étteremre, szórakozásra, takarítónőre, bébiszitterre és a cserediák, vagyishogy az én ellátásomra is. Két kocsijuk volt, mindkettő saját. És állítólag az alsóbb réteghez tartozott a család, egyáltalán nem számítottak gazdagnak. Ja, a munka pedig ilyen gyári fizikai munka volt, amiért nem szokás sok fizetést adni.
12/13 anonim válasza:
Már fél Spanyolország itt van Angliában, ebből arra gyanakszom, hogy nem túl rózsás a helyzet. Illetve mikor anyukám kint volt másfél éve, már akkor is borzalmas nagy volt a munkanélküliség, ami azóta nem hiszem, hogy javult.
De szerintem nem ez alapján kell dönteni, két teljesen más temperamentumú országról beszélünk, inkább ezt kéne mérlegelned melyik áll hozzád közelebb.
13/13 anonim válasza:
én voltam mind két helyen és ha kellene választani akkor inkább Spanyolország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!