Tudnatok ajanlani olyan horvat tengerparti varost, ahol egyhelyben sok vasarlasi es szorakozasi lehetoseg is, es a parton sok szallaslehetoseg? Arra gondoltam, h nem foglalnank, csak lemennenk, es ott kivennenk vmit. Ez hulyeseg? 28L
Aki normális szállást akar, az itthonról foglal, és időben!
Aki igénytelen, az meg ott keresgél a maradékból.
Az egyik ismerős család, két napig az autóban aludt, mire szállásuk lett.
Tavalyelőtt Horvátországban találtunk szállást "beeséssel" teljesen normális szoba, TV-vel, wi-fi-vel, légkondival, 20 méterre a parttól, "privát" öböl napozóstéggel.
Tavaly ugyanezt eljátszottuk Görögországban. Apartman 300m-re a homokos tengerparttól, a városközponttól 100m-re, TV nem volt, wi-fi igen..., hatalmas terasz a város felett.
Ennél több mi kell?
Mi 1 hétre apartmant találtunk, a parttól kb. 1,5 méterre, és az apartmannhoz privát part tartozott. Ára forintban 10. 000/fő/éj, igaz kaja nem volt benne. Szerintem nagy szerencsénk volt:-D és nem volt semmi gáz a hellyel, eléggé felszerelt volt. Sőt, kimondottan segítőkészek voltak. Nem jól mondtuk azt, hogy eurónk van, és el kell menni átváltani kunára, és a nagy értetlenkedés közepette a tulaj "hozzánk vágott" cirka 60.000 ft-nak megfelelő kunát, szerintem azt hitte, hogy aznapra nincs pénzünk, vagy nem tudom.:-D
Ja és nem olyan helyről beszélek mint zadar vagy pag..hanem horvátország egyik legszebb helye:-) (Brela). Igaz, nincs nagy tömegnyomor, de azért vannak, és sokkal jobban ki tudunk kapcsolódni, mint egy zsúfolt bulivárosban.:-) na és az az illat...mivel a tengerpartig nem mehetnek le a kocsik, megmaradt az az igazi horvát illat, olajfák, fügefák, tengerillat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!