Portugália, Görögország, Spanyolország vagy Olaszország? Tengerparti nyaralásra mennénk, hova érdemes menni? Melyik a legkevésbé drága? Hogyan érdemes utazni?
Talán Görögo. a legolcsóbb. Portugália biztosan a legdrágább. Utazni: Portugália autóval rémes messze van, marad a TAP vagy átszállással fapados. A többi autóval is elérhető, habár Spanyolo-ba biztosan nem indulnék azzal.
Talán összességében egy görög buszos út lehet a legolcsóbb.
Viszont ha akár egyszer is voltál görög buszos úton, akkor óva inted majd a többieket, hogy ilyenre adják a fejüket.
Ehelyett akár nézegetheted az olcsó(bb) fapados jegyeket.
Nézz szét a Ryanair esetleg a wizzair oldalán.
Térj vissza árat ellenőrizni gyakran, mert az árak állandóan változnak.
Igyekezzetek beleférni a kézipoggyászba.
Nézz szét, az adott célállomás környezetében mik vannak. Keress rá a neten, milyen tömegközlekedés van, avagy mennyi az autóbérlés egy napra.
Keress szállást a neten.
Csak ... ha lehet, ne ülj fel sem buszos út ajánlatnak, se utazási iroda ajánlatának.
Szerencsére már nem tartanak bikaviadalokat Barcelonában. :)
Oda mindenképpen érdemes elmenni, nekem életem egyik legjobb élménye, csodálatos város, csodálatos emberekkel... viszont elég drága.
A felsoroltak közül Görögország a legolcsóbb.
Az olcsó volt a kérdés. Én se indulnék soha busszal Görögo-ba. Eddig se tettem.
Ismerve a mostani fapados árakat, én nem bizakodnék benne, hogy az olcsóbbra kijön. (1)
Olcsó nem nagyon van, azért is írtam, hogy "legkevésbé drága". :) Köszönöm az eddigi válaszokat!
Görögországot szeretnénk főleg, csak gondoltam ha olcsóbb máshol, akkor legyen. Repülővel mennénk, bár a busz jelentősen olcsóbb, de az tényleg egy csoda... Görögországon belül szerintetek hova érdemes menni? Korfu, Kréta, más sziget vagy nem sziget? Tapasztalatok szerint hol a legszebb a tengerpart? (olvastam az imént elég rossz véleményeket pl Korfuról)
Ha repülővel mentek, akkor meg kell oldanotok a közlekedést a reptér és a szállás között. Mivel nem mindennap "olcsó" a repjegy, még a fapados sem, meg vannak olyan buktatók, hogy a visszajegy akár többszöröse is lehet, ha nem az ők által kitalált időpontban akarsz visszamenni, elgondolkodtunk azon, hogy 4 személyre lehet az autó az olcsóbb is...
Így voltunk tavaly 36 ezer forintból fejenként 6 éjszaka apartmanban üzemanyag költséggel együtt Stavrosban :).
Akárhogy is nézzük ez már baráti ár. Lehet, hogy olcsóbb a Paralian levő Lilalo "hotel" ajánlata... de mégis, közel voltunk a városközponthoz (valóban 2 perc séta), volt wifi (működött is), megfelelően tágas volt az apartman, hatalmas terasz volt hozzá, kilátás is a városközpont felett a tengerre nyílt, nem a szomszéd apartman se**ébe).
Ezeket összevetve még a Lilalo ajánlata sem volt versenyképes.
Ezen országok közül tényleg Görögország a legolcsóbb, de ha nem frekventált helyekre akarsz menni, nehéz kijutni. Pl Parga gyönyörű, csak nincs közelben reptér. Oda vagy kocsival, vagy busszal mész.
Spanyolország egy árnyalattal drágább, Olaszország meg már egy másik árkategória (viszont közelebb van). Portugália is szép hely viszont messze is van, meg nem olcsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!