Hova érdemes utaznom tengerhez a párommal külföldre nyáron?
20- 24 évesek vagyunk, és nem kocsival mennénk. Fontos lenne, hogy legyen valami szép tengerpart, valami látnivaló is, és mindenféleképpen legyen egy kis nyüzsi, valami szórakozóhely is amit este meglátogathatnánk :)
Valami romantikus, szép helyet keresek bárhol! Európában csak az a fontos, hogy olyan városka, legyen ahol gyalog mindez megközelíthető - part, élet, látnivaló. : )
köszi!!
Olaszországban mindenhol van part, élet és látnivaló is ;)
Split és a környéke szerintem elég jó hely 20-24 éves fejjel, ráadásul vonattal nem is vészes oda eljutni.
Bulgária és Montenegró olcsóbb, de az odajutás fárasztóbb, akármivel mész.
Hello!
Online foglalási rendszerrel dolgozom. Tapasztalat szerint olyan úti célokat érdemes kisebb költségvetésből felkeresni, ami pl. Wizzairrel elérhető. Máltát szívesen ajánlom pl. Mai napon repjegy oda-vissza 26.000 Ft/fő Málta a világörökség része. Keveredik az afrikai kultúra az európainak. Kellemes klíma. Változatos partok. A görög szigetek közül is érdemes szemezgetni. Írj, ha tudok segíteni! Peter
Kedves Kérdező!
Én ezt tudom ajánlani, amit a filmemben is elmondok. Egy órás, és ha van időtök, akkor megnézhetitek. Szerintem szép, én többször is voltam egy azon helyen. Nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!