Mesélnétek Londonrol?
Nem jól tudod.
Szobát bárki tud bérelni aki tud igazolni munkaviszonyt, sé van pénze depositra. London a legdrágább város (nyelvtanulás céljából bármelyik vidéki város lehet megfelelő, főleg ha tanulni is akarsz) Londonban a legolcsóbb szállás 70 fonttól indul. De ott van még a megélhetés, útiköltség összege is.
Amiről te beszélsz, hogy fél éves munkaviszony kell az a lakásbérlés. Lakásbérlésnél legalább fél év leinformálható munkaviszony kell, vagy ha nincs akkor kell legalább 6 havi deposit és valaki aki garanciát vállal érted. Szoba bérlésnél csak azt kell igazolnod, hogy van állandó jövedelmed. Én azért utána járnék, hogy 17 évesnek adnak-e ki szobát, mert bár itt Angliában 16 éves korig van tankötelesség, de a felnőttkorhatár 18 év..Vagyis 17 évesen nem vagy felnőtt még Angliában sem.
Tanulásról nem árt tudni, hogy mit is értesz.
Angol tanfolyam??
Az van sok helyen, és több árban. Londoni rakat nem tudom,de a vidéki árakhoz képest ott biztos drágább. Vidéken a college-ben van lehetőség ingyen angol tanfolyamra. Ami szépen hangzik, de nem a legjobb. Ugyanis csak heti 1 alkalom 1 óra az ami ingyenes. A többiért fizetni kell.
Vannak intenzív angol tanfolyamok is. A legolcsóbb vidéken havi 150 font, és 4 hónapos az intenzív oktatás. Hetente minden nap 2.5 órás oktatás van. Garantálják, hogy 4 hónap alatt a kezdő eljut a középszintig vagy a középszintű a felső fokig. Garantálják, de a legtöbb tanfolyam olyan is. Én jártam ilyen angol tanfolyamra (kezdő kurzus),és 4 hónap után még mindig csak motyogtam, de sok szót megtanultam portugálul, és lengyelül. Szóval jól meg kell választani, hogy melyik tanfolyam a legjobb..
HA érettségizni akarsz akkor college-t ajánlom. Oda mennek a külföldi diákok, így mindenki azonos angol tudással rendelkezik( úgy csoportosítják az angol teszt után)
Már korábban is írtam egy kérdésnél, hogy 19 éves korodig ingyenes az iskola. Amint betöltötted fizetni kell, nem kevés összeget. Lényegtelen, hogy 1 éved vagy 2 éved van még hátra, és már 1 vagy 2 éve tanulod a szakmát vagy készülsz az érettségire. Amint 19 éves lettél fizess. HA nem tudsz fizetni, nem járhatsz suliba. Kitesznek. Komolyan veszik. Mint írtam itt kint 16 év a tankötelesség.
ezt a kérdést is te írtad ki
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__europa__5521614-london..
Tetszik? Ezek szerint ismered. Akkor miért írtál ki ilyen kérdést?
A valóság az hogy nem ismered, a londoni valóság elég messze áll attól amit a média nyomat és a mozifilmekből lejön. Itt azok élnek jól akik jóval a minimálbér felett keresnek, ezek pedig a legritkább esetben a magyar bevándorlók. Az idő pocsék, az árak az egekben, mindenhol tömeg és kosz. Az élhetőség szempontjából rengeteg város veri Londont, még Európában is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!