Londonról mi a véleményetek?
Ha dolgozni jössz, és nem minimálbért keresel, akkor szerintem nem lesz gondod a megélhetéssel. A bevásárlást olcsón ki lehet hozni, mert rengeteg az akció sok helyen. Az étteremben evés szerintem alkalmanként belefér, a ruhák mint írtam jó áron vannak, sok a jó és minőségi termék. A laptop és mobiltelefon árakról itt tájékozódhatsz.
"Nekem az a velemenyem hogy dolgozni jo, de elni en mashol szeretnek."
De ha itt dolgozol, akkor itt is élsz, nem? Szerintem London a világ legfa*ább városa, mindig itt akartam élni, ennél kisebb városban el sem tudnám képzelni az életem. Itt megvan minden, ami nekem kell.
Persze, ha BP-hez viszonyítunk még Prága is jobb hely, de én valahogy nem attól érzem jól/rosszul magam egy városban hogy van-e minden sarkon Indiai étterem, meg a 14 éveseknek is Iphone-juk van. Pénzt keresni jó, de én sokkal szívesebben élnék máshol, tervezzük is a költözést Gran Canariára jövő tavasszal.
Élhetőség szempontjából messze ver bármilyen metropoliszt, és lehet hogy nem olyan magasak a fizetések, de 4-500 fontnak megfelelő euróért nem egy szobát bérelsz egy olyan lakásban ahol másokkal közös a fürdő/konyha, hanem lakást, ahol az ajtón kilépve nem a rohanó tömeg, és változékony idő, hanem a tengerpart látványa, és örök tavasz fogad. Nekem ezek a dolgok számítanak, nem az hogy olcsó legyen a laptop, és népszerű az Iphone.
Amúgy London már rég nem tükrözi azt ami az igazi UK, ez inkább egy másik országként funkcionál az országon belül, mint az ideérkező bevándorlók olvasztótégelye. Nem véletlen költözik a rengeteg igazi "English" vidékre innen, (London 40%-a ma már bevándorló) valahogy ők sem itt érzik otthon magukat, és nem véletlen vágynak vissza azok a tömegek sem az USA-ba akik a lejárt vízumuk miatti parkolópályának használják Londont, mert persze még mindig jobb mint kelet Európa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!