Írnátok nekem jó és rossz véleményeket egyaránt Londonról, és az ottani életről, munkavállalásról?
nagyon királyság, soha nem akarok innen elköltözni! az emberek rendkívül segítőkészek, mnég akkor is ha esetleg ne tudsz angolul, ott segítenek ahol tudnak. onnantól kezdve hogy londonban élsz ugyanúgy angolnak számítasz mint a beszülöttek, kapsz segélyeket, meg mindent. jó az időjárás nem király, de igazából annira nem is szörnyű. és amúgy most pont magyarországon vagyok rokont látogatni, és megállapítottam hogy minden olyan drága. nem csak az élelmiszerek, de a ruhák... szörnyű! ha esetleg a kiköltözésen gondolkozol nem árt ha egy bizonyos mennyiségű tartalékot viszel. sok embert smerek aki kiköltöztek londonba, és még senki nem mondta hogy csalódott volna, még az e akinek egy hónap után haza kellett mennie, és addig valami nagyoncsöves stúdióban lakott.
sok szerencsét.
Olvasgass, kerdezz: londonimagyarok.hu, iranylondon.hu, hunvagy.hu
Sok erdekes, hasznos van az oldalakon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!