Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van valami információtok az...

Van valami információtok az ANGOLWORK nevű munkaközvetítői cégről? Ment ki vele valaki Londonba?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Az ANGOLWORK nevű ügynökségről keresek információt ha valaki tudna segíteni!!4Szeretnék kimenni februártól Londonba dolgozni és szállodai munkákat hirdetnek(pl. szobalány).
2009. dec. 11. 21:06
 1/3 anonim ***** válasza:

A barátnőm is evvel a céggel jött ki Londonba..Hogy mennyit kellett fizetni arra csak annyit mondott,hogy "nem kevés pénzt".3 hétig semmi melót nem kapott,majd nálam időzött még 2 hétig(hátha addig szólnak neki,hogy van meló) de nem volt..Így most otthon van Magyarországon..Egyébként ő is szállodai munkára jelentkezett...Nos a barátnőm porul járt,de érdemes tovább olvasgatnod a neten,hátha valaki jót is ír róla...

Nekem nem volt kapcsolatom velük,én nem vettem igénybe..

2009. dec. 11. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Munkaközvetítő cég nem fogadhat el pénzt a munkavállalótól... Törvény.

Ez egy kamu cég, elveszik a pénzed, majd kint meg lesel, hogy nincs melód. Hülyeség.

Nem nézel híreket?

2009. dec. 12. 02:06
 3/3 anonim ***** válasza:

nem ez volt a Fókuszban?

jó sok pénzt elkértek az embertől munka meg nincs

2009. dec. 12. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!