EPETF 2009-ingyenes szállás,3 nap, van valami információtok róla?
Sziasztok!
Én is kaptam ilyen emailt, és utána jártam egy kicsit. Ezek Eurorest hotelcsekkek, melyekkel a szállást fizetik elvileg. Felhívtam Borsod Megyei hoteleket, amelyek elvileg elfogadják, és igen, hallottak róla, elfogadják a kötelező ellátást kell csak kifizetni ami kb 5000 Ft/fő/nap, ez tartalmazza a reggelit, ebédet + idegenforgalmi adót. De ez hotelenként eltérő.
Azért az érdekes, hogy egy kis panzióban/magánszálláshelyen Magyarországon 5-6 ezer forint a reggeli, nem?
Ez egy nagyon cseles cég. Úgy alakították ki az árakat, hogy a reggeli/félpanzió, amit kötelező kifizetni annyiba kerül, mint maga a szoba, vagy többe. A postaköltség pedig a bevételük...
Ne dőljetek be, engem most húztak le 2000 forinttal. Az e-mailben persze csak annyit írnak, hogy így meg úgy ingyenes, stb. Na peeersze. Én marha elutaltam a pénzt, erre kapom a mailt, hogy, idézem: "Emlékeztetjük, hogy az Eurorest hotelcsekkel a szállásra eső díjat kapja,
csak a kötelező ellátás díját kell fizetni a szálláshelynél a megérkezés
napján. A kötelező ellátás díja minden szálláshelynél más és más." Méghogy emlékeztetnek... Ezt korábban sehol nem írták. A kötelező ellátás díja a legolcsóbb helyen is 5000 forint/nap/fő, azaz ha két ember a legolcsóbb helyre elmegy 3 napra, akkor otthagy 30 ezer forintot. És ennél csak drágábbak vannak. Ez nekik ingyenes?????????, Rohadt dögök, undorodom az ilyesmitől, meg attól is, hogy ilyen hülye vagyok, hogy hagytam magam bepalizni. Ez volt a tanulópénz.
Ezt korábban sehol nem írták. ...
Szabályzatból másoltam:
Hotelkatalógus
9. Az összes olyan szálláshelyet tartalmazó Hotelkatalógus, amely vállalta, hogy elfogadja az Eurorest hotelcsekkeket, a www.epetf.eu internet címen található, és minden objektumról tartalmazza többek között az alábbi információkat:
9.1 Az Eurorest hotelcsekkek elfogadási időszakait, azaz azokat az időszakokat, amikor a szálláshely fogadja az Eurorest hotelcsekkek tulajdonosait;
9.2 A szálláshely által az Eurorest hotelcsekk tulajdonosai számára garantált napi étkezések számát és fajtáját;
9.3 A szálláshelyen érvényes, az Eurorest hotelcsekkek tulajdonosaira vonatkozó díjakat:
9.3.1 Az ingyenes éjszakákat ajánló szálláshelyek esetében ez a kötelező ellátás díja, amely egy felnőtt személyre és egy napra vonatkozik, magában foglalja a szálláshely által deklarált étkezéseket, valamint a standard hotelszolgáltatásokat;
9.3.2 Az engedményes tartózkodást és étkezést ajánló szálláshelyeknél ez az a napi díj, amely egy felnőtt személyre szól az engedmény levonása után, és magában foglalja a szállást, valamint a szálláshely által deklarált étkezéseket és a szálláshely standard szolgáltatásait;
Szóval ne csak eszetlenül örvendezzünk...
Előbb olvassuk el a szabályzatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!