Régebben a tv-ben hallottam egy brigádról, akik reklámért cserébe falrajzokat/festéményeket készítenek. Nincs valami információtok róluk? Esetleg ötletek?
Figyelt kérdés
Egy általános iskola üres/fehér falrészét szeretnénk megszépíteni, azonban teljes felújításra (szobafestők, állványok) nincs anyagi keret.2011. aug. 4. 21:35
1/5 anonim válasza:
sztem az utcai firkászok nagyon szívesen bevállalják. a munkahelyemen is így díszítették a falat
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a mi kisvárosunkban (ami inkább falu lenne) nem nagyon találni ilyeneket.
2011. aug. 4. 21:50
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem ha feladsz a neten egy ingyenes apróhirdetését, hogy ügyes graffitisek nálatok kiélhetik magukat, akkor egyből lenne jelentkező!
Tudnak ők, és legalább nem vandálkonak addig se. Csak mutassanak előtte referenciát, azt kérd...!
4/5 anonim válasza:
Kicsit eltér az alap témától, csak a graffitisek kapcsán jutott eszembe.
A MÁV évente egy csomó pénzt költ a vagonok festésére, de minek.
Láttam pár graffitis vagont és szerintem sokkal szebbek, mint az alap.
Vagy csak én gondolom így?
5/5 anonim válasza:
Nem csak te. Én is úgy gondolom utolsó, de gondolom a szabály az szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!