Hogyan juthatok el Vlagyivosztokba? Vonat megyen arrafelé? Mennyi idő kb mire kiérek odáig?
No nézzük akkor a konkrét számokat:)
Repülővel a legolcsóbb oda-vissza jegy, amit találtam 263365Ft volt, ezt egy próbafoglalásnál júniusra néztem meg. Ha nem haragszol nem nézem végig az összes lehetséges dátumot fél évre előre, hogy van-e ennél is olcsóbban jegy:)
Vonattal:
Budapest-Záhony, oda-vissza 10320Ft
Záhony - Csap, oda-vissza kb. 2000Ft
Csap - Kijev, oda-vissza: 5400Ft (hálókocsi)
Kijev - Moszkva, oda-vissza: 21900Ft (hálókocsi)
Moszkva - Vlagyivosztok, oda-vissza: 79451Ft (hálókocsi)
Az étkezés a vonatúton kb. napi 1000Ft-ból kihozható, mivel a repülő út is igényel 1-1 nap utazást, ezért a vonatút 14 nap többletet jelent így az étkezés itt 14000Ft. Így a vonatos eljutás költsége 133071Ft, vagyis a repülős eljutásnak kicsit több mint a fele. A vonatok árait az ukrán és az orosz vasút honlapján egy-egy próbafoglalással ellenőriztem. Az árak minden esetben függnek a forint aktuális árfolyamától!
Ne vicceljetek már, ahogy a vonatnál is a szakaszonkénti foglalás is jóval olcsóbb, mint besétálni a Keleti pályaudvarába egy "Csókolom, Vlagyivosztokba kérem!" felkiáltással úgy ez a repjegynél is nyilvánvalóan igaz.
WizzAir most, megkésve foglalva nyárra már 40 fölött van, de akciósan tizenpárezerekért adták a jegyeket pl. a járat megnyitásakor, míg a Transaero céggel 18.270 rubel a moszkvai retúr, ami 115e Ft körüli, tehát igencsak összehasonlítható kiadás a kettő, cserébe nem kell két egész hetet a vonaton ülni csak egy-egy napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!