Barcelonából vagy Madridból április 20-23 között hogyan juthatok a legolcsóbban Budapestre? Vonat, repülő, .
Végtelenül hálás lennék, ha valaki konkrét járatinformációkkal segítene!
A Wizz air 21.000-ért indít vissza járatokat, az túl drága, én maximum 10.000 forintot tudnék rászánni a visszaútra.
A Ryanair honlapja számomra kínai, nem látok járatot, árakat... a "járatfoglalás" gombra pedig nem merek rákattintani (pedig lehet, hogy akkor a fenti infókat megmutatná...)
Vonatokat pedig egyáltalán nem találok, pedig úgy hallottam, hogy vannak olcsó nemzetközi diákjegyek.
A válaszokat előre is nagyon-nagyon köszönöm!:)
Vonat sokkal dragabb mint 21ezer ft. 2-300euro alatt nem uszod meg.
Nemzetkozi buszt probalhatsz meg nezni, de erosen ketlem hogy az is 20ezer ala menne.
A repulo meg egyre dragabb lesz ha nem veszel.
Tizezerbol kizart hogy eljossz Magyarorszagra, csak a repteri illetek tobb annal.
Köszönöm!
Reptéri illeték? Az mi?
Én 11.000-ért vettem Barcelonába a jegyem, és csak egy nagy kézipoggyászt viszek, ami 2990 Ft.
MAD - BUD ápr. 22. Ryanair 17 606,24 Ft
Ez a legolcsóbb és náluk ingyenes a nagy kézipoggyász.
Amúgy repjegy kereső oldalakon fél perc alatt meg tudod nézni a legolcsóbb árat.
Pontosítok, az ápr 22-e csak 48€.
Esetleg 24-e 33€ az pont 10.000Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!