Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan juthatok el Vlagyivoszt...

Hogyan juthatok el Vlagyivosztokba? Vonat megyen arrafelé? Mennyi idő kb mire kiérek odáig?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 12:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Transzszibériai Expresszel mehetsz, kb. egy hét-öt nap!

[link]

2014. febr. 21. 12:58
 2/17 A kérdező kommentje:
kösz :D
2014. febr. 21. 13:10
 3/17 anonim ***** válasza:

Megyen Moszkvabol 10-12 nap az ut (www.rzd.ru)

de megyen repulogep is, az gyorsabb, ugy 10 ora alatt ott van (Moszkvabol)

2014. febr. 21. 14:39
 4/17 A kérdező kommentje:
Hát igazából repülőre is gondoltam , de gondolom az már drágább...
2014. febr. 21. 14:47
 5/17 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül olcsóbb, időben meg abszolult nem éri meg. Azok akik a vonatott választják, általában a kaland miatt teszik. Legalábbis a külföldiek :)
2014. febr. 21. 14:55
 6/17 A kérdező kommentje:
De honnan indul oda közvetlen járat?
2014. febr. 21. 15:02
 7/17 anonim ***** válasza:
Moszvából vagy Szöulból szoktak repülni, utóbbi sokkal közelebb (700km) van és olcsóságot tekintve esélyesen annak van jobb potenciálja, könnyebb kifogni egy akciós Bp-Szöül jegyet 150-160e-ért, mintsem kimenni Moszkvába, ott esetleg repteret váltani (és ahhoz vízumot szerezni, netán megszállni), hogy aztán a külföldieknek biztosan hasonlóan drága Moszkva-Vlagyivosztok jegyet megvedd.
2014. febr. 21. 15:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de orosz vízum igyis-úgyis kell, ha Vlagyivosztokba megy, tehát ez nem plusz probléma a Moszkvából repülés esetén. A vonat azért olcsóbb mint a repülő, igaz nem sokkal. Viszont annyiból mindenképpen jó, hogy kiszámítható az ára, nem ingadozik úgy, mint a repülőjegyek ára. A vonatút 6 napot vesz igénybe, és végighalad egész Oroszországon, szerintem nagyon jó kaland, mindenképpen ajánlom, hogy ha van lehetőséged inkább vonattal menj, mint a teljesen uniformizált unalmas egyenélményt nyújtó repülővel.
2014. febr. 21. 20:50
 9/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak igaza van , szerintem is inkább :D
2014. febr. 21. 22:05
 10/17 anonim ***** válasza:

Lol de hülye vagyok, nyilván igazatok van a vízummal.

Ettől függetlenül még mindig a repülést javasolnám, feltéve ha tényleg nem az utazás meg a kaland a célja a kérdezőnek, de eddig nem utalt nagyon másra azon kívül, hogy Vlagyivosztokba menne.

Oda-vissza majdnem két hetet tölteni csak utazással, egy fülkében aludva 3 vagy 5 idegennel és vonatos körülmények között tisztálkodva nekem biztos megőrülés lenne, plusz az a kb. 30e Ft, amit az árkülönbségen spórolnál ezerszeresen elveszne az alkalmi kiadásokon a megállóknál meg magán a vonaton.

Kényelmi szempontból szerintem Szöul a nyerő, de az valószínűleg drágább is lenne, 150 alatt nehéz jegyet találni, annyiból meg kis szerencsével a komplett Bp-Vl. út megvan, ha Wizz-zel kimész és ott egy belföldi járattal tovább mész. Előbbi csomaggal max. 30, utóbbi 600$ körül, tehát kb. 150 körül kijön. A vonat ára csak ismerősök elbeszéléséből rémlik, de ők anno az akkor még létező CityStar NAGYON kedvezményes szlovák jeggyel is 100 fölött fizettek retúr.

2014. febr. 21. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!