Hogyan juthatok el Vlagyivosztokba? Vonat megyen arrafelé? Mennyi idő kb mire kiérek odáig?
Transzszibériai Expresszel mehetsz, kb. egy hét-öt nap!
Megyen Moszkvabol 10-12 nap az ut (www.rzd.ru)
de megyen repulogep is, az gyorsabb, ugy 10 ora alatt ott van (Moszkvabol)
Lol de hülye vagyok, nyilván igazatok van a vízummal.
Ettől függetlenül még mindig a repülést javasolnám, feltéve ha tényleg nem az utazás meg a kaland a célja a kérdezőnek, de eddig nem utalt nagyon másra azon kívül, hogy Vlagyivosztokba menne.
Oda-vissza majdnem két hetet tölteni csak utazással, egy fülkében aludva 3 vagy 5 idegennel és vonatos körülmények között tisztálkodva nekem biztos megőrülés lenne, plusz az a kb. 30e Ft, amit az árkülönbségen spórolnál ezerszeresen elveszne az alkalmi kiadásokon a megállóknál meg magán a vonaton.
Kényelmi szempontból szerintem Szöul a nyerő, de az valószínűleg drágább is lenne, 150 alatt nehéz jegyet találni, annyiból meg kis szerencsével a komplett Bp-Vl. út megvan, ha Wizz-zel kimész és ott egy belföldi járattal tovább mész. Előbbi csomaggal max. 30, utóbbi 600$ körül, tehát kb. 150 körül kijön. A vonat ára csak ismerősök elbeszéléséből rémlik, de ők anno az akkor még létező CityStar NAGYON kedvezményes szlovák jeggyel is 100 fölött fizettek retúr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!