Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hogyan juthatok E. U. s...

Hogyan juthatok E. U. s betegbiztositasi kartyahoz?

Figyelt kérdés
jelenleg nem dolgozom, met kulfoldon szeretnek. Es ha kimegyek, addigra szeretnem ha lenne ilyen kartyam. Kerelmezhetek ha nincs munkahelyem
2014. febr. 5. 21:14
 1/7 acelsziv ***** válasza:
igen. Ott, ahol a TB kártyákat is kell.
2014. febr. 5. 21:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszi h. irtal. Es ha nincs most jovedelmem, akkor is lehet igenyelni
2014. febr. 5. 22:06
 3/7 anonim ***** válasza:
A TB-t akkor is fizetned kell, ha nincs jövedelmed. Ha van TB-d, akkor pedig kérhetsz EU-s kártyát. Egyszóval igen, igényelhetsz.
2014. febr. 5. 22:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Koszi h. irsz es orulok a segitsegednek. Voltam bent, kitoltootem az adataimat, leadtam a lapot. Es azt mondtak mivel itthon nincs munkahelyem es semmi jovedelmem, nem igenyelhetek ilyen kartyat. Igenyeljek majd kulfoldon, ha ott fogok dolgozni. Nost nem ertem ilyenkor mi van. Itthon nincs munkalehetoseg, ezert szeretnek kimenni, de itt pedig nem kapom meg a kartyat, mert nincs jovedelmem. Itthon sosem fogok munkat talalni, es akkor most mit tegyek szerinted? Legyszi ha olvasod, segits ebben.. KOSZIKE
2014. febr. 6. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia. Nos ha itthon nem dolgozol tovább, hanem hamarosan kimész külföldre, akkor ott az adott országban kell majd az ottani "TB-t" fizetned. Ez különböző az egyes országokban, úgyhogy konkrétummal nem tudok segíteni.

Ha pedig itthon nincs munkád, mint már mondtam, továbbra is köteles vagy TB-t fizetni míg Magyarországon élsz, és ha fizeted. akkor pedig jár az EU-s kártya is. Ezek a lehetőségek.

2014. febr. 6. 16:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy te hazudsz, vagy valamit felreertettel. A kartyat kivaltani egy 10 perces mutatvany. Ott helyben ki is nyomtatjak neked. Csak ervenyes taj kell hozza, meg a szemelyid. En is munkanelkuli voltam es kivaltottam mielott kijottem dolgozni, h legyen biztositasom amig az itteni nem erkezik meg.
2014. febr. 7. 00:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Miert hazudnek? Ez nem jellemzo ram. Van szemelyim, lakcimkartyam meg a zold taj kartyam. Es tavaly megszunt a jovedelmem. Most nem dolgozom es jovedelmem sincs. De miert nem jo ez a taj kartya, en ezt nem ertem. Igen tudom azonnal kiadjak, talan a taj kartyam nem jo, nemtudom.
2014. febr. 7. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!