Melyik utat választanátok?
Figyelt kérdés
Két ötletünk van a nyárra.
Az egyik, hogy autóval elmegyünk Olaszországba a tengerpartra olyan apartmanba ahol medence is van. Egész nap fürdünk a tengerbe vagy medencébe, esténként sétálunk, pizzázunk ilyenek, szóval teljesen passzív nyaralás sok pihenéssel. Max. egy nap elmegyünk Velencébe várost nézni.
A másik ötletünk, hogy Athénba megyünk repülővel. 3 nap várost nézünk, majd áthajózunk 3-4 napra Aeginára a tengerpartra. Megnézzük a szigetet, persze sokat strandolnánk itt is.
Mindkettő tetszene. Athénban az a vonzóbb, hogy én ott éltem és szeretném megmutatni a férjemnek. Viszont mire mennénk nyaralni már valószínűleg nagyobb pocakom lesz és lehet nem esne jól a sok séta a nagy melegben.
2014. febr. 17. 11:46
1/6 anonim válasza:
Sok strandolás a 3 napos városnéző útba nem igen fér bele. 3 nap az nagyon kevés. Nincs is olyan nyaralás fílingje, mert pikk pakk elreppen. Én egy egy hetes parton fekvést választanám és még abba is belefér pár nap városnézés.
2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem félreértettél. 3 nap városnézés Athénban, majd utána 3-4 nap strandolás Aeginán. Aeginán ami van látnivaló az nagyon maximum fél nap, de talán annyi se.
2014. febr. 17. 12:32
3/6 anonim válasza:
Én Athénba mennék, mert érdekesebb, annak aki még nem volt ott, mint csak a tengerparton "dögleni". (na meg mert nem szeretek hosszu utra menni autoval, bár ez lehet azért van, mert sokszor autoval megyek haza és az oda-vissza 3000km, de aki nem vezet évente olyan sokat, annak lehet az is élmény)
4/6 anonim válasza:
Én Athént választanám. Azért mert engem érdekel a görög kúltúra és amúgy is szeretek várost nézni.
5/6 anonim válasza:
Mindenképpen Athén! Én 25 hetesen voltam Rómában, nagyon jól bírtam a strapát meg az augusztusi meleget is. Ha amúgy is ismered a város, nem kell annyit rohangálnod, mint az átlag turistának, jobban ki tudod találni, hogy miket akarsz megmutatni meg újra látni.
6/6 A kérdező kommentje:
Eldőlt Görögországba megyünk. Tegnap nézelődtem a neten és nagyon jó áron találtam egy szuper szállodát Aeginán nagyon jó utolsó áron, úgyhogy lefoglaltam.
2014. febr. 19. 08:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!