Melyik utat választanátok?
Figyelt kérdés
Munkahely. A mindig becsületes utat, vagy inkább (úgy mint anno az egyetemen, ha puskázni kell akkor inkább azt teszed a jobb jegy érdekében)
sunnyogsz, hogy jobb pozícióba kerülj?
2013. nov. 29. 10:27
1/2 anonim válasza:
Amíg másoknak nem származik kára belőle, addig mindenki úgy boldogul, ahogy tud, ha sunnyogni kell, akkor sunnyog az ember, ha puskázni kell, akkor puskázik.
2/2 anonim válasza:
sunyi volta, ravasz, dörzsölt, alátettem mindenki alá...és ebből mit látott a főnökség...nini egy vezető ambiciókkal rendelkező ember, és megraktak nagyfőnöknek egy helyre...
és anno mit láttak ebből a kollegák?...itt egy törtető, aljaskodó, senkivel nem törődő ember, aki keresztül néz mindenkin..na és kit érdekel, mit gondoltak, most én vagyok a főnökük.sokan nem is bírták és inkább kiléptek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!