Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mekkora tőke kellene hogy...

Mekkora tőke kellene hogy kimehessek angliába?

Figyelt kérdés
18 vagyok angolul beszélek társalgási szinten, gimnázium 12.be járok nincs mi ide kössön. Szüleim nem tudnák állni az egyetemet, én meg nem akarok itt tescoba árut feltölteni havi 80 ezerért.
2013. nov. 24. 22:53
1 2
 11/11 anonim válasza:

Mi 6000 fontból utazunk (2,1 millió forint körül) 5-en. Minimum 2 de legjobb esetben 3 kereső lesz a családban ami MINIMUM havi 2000 fontot jelent, ebből még 5-en is simán ki lehet jönni. A házunk már megvan kint és amíg nem találunk munkát addig abból a 6000-ből élünk, de az első hónapban már azért lehet találni (bár a pénz jó pár hónapig kitartana).

Mi egy 3 szobás házat bérlünk havi 550 fontért (500 fontot kellett előre letenni) Anglia második legnépesebb városában, azon belül nem rossz helyen.

Az étel is kijön havi 600 fontból (de ez persze csak becslés, valószínűleg kevesebb lesz)

A rezsi 300 ból BIZTOSAN kijön

Egyéb költségek (busz vagy ilyesmi) 300

Ami marad azt félrerakjuk (a számítások alapján 300 font marad havonta minimum, ilyen magyar országon hol van hogy marad pénz hónap végén??? sehol...) Ezek persze csak durva becslések, kint élő ismerősöm szerint ennél olcsóbban is ki lehet jönni simán.

De amúgy 18 évesen én sem ajánlom hogy kigyere egyedül.

2013. nov. 27. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!