Kezdőoldal » Utazás » Európa » EL szeretnék költözni külföldr...

Deak bogi kérdése:

EL szeretnék költözni külföldre. , Hogyan jussak ki? Többi lent.

Figyelt kérdés

most vagyok 18 és ki szeretnék költözni Londonba. Az egyik barátnőmmel meg is beszéltük, hogy mi kis megyünk. DE A SZÜLEINK SZERINT TÚL FIATALOK, VAGYUNK AHHOZ HOGY ELMENJÜNK.

Hogyan mondjam vegyem rá őket, hogy ki tudja menni?

2013. nov. 5. 20:25
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
És azért,mert ott van mind a ketőnknek a bbarátja, csak ők a szüleivel élnek eggyüt és nem nagyon örülnke,hogy mi magyarok vagyunk, ezért London
2013. nov. 6. 20:16
 22/31 anonim ***** válasza:

A matek-fizika szakkal milyen állásokra is jelentkezne?

Grafikusként mennyi SZAKMAI TAPASZTALATOD van, mit tudsz felmutatni, hogy állást kapj?

És a legfontosabb: MENNYIRE TUDSZ ANGOLUL?

2013. nov. 6. 20:17
 23/31 anonim ***** válasza:
A másik az, hogy a barátnő ismerősének a keresztanyjának a szomszédja azért nem egy 100% megbízható lehetőség. Mi van akkor, ha érkezéskor derül ki, hogy nem maradhattok? Senki sem fogadja be ingyen a barátnő kitudjakijét. Főleg nem hetekre. Gondoljátok át ezt jól.
2013. nov. 6. 20:19
 24/31 A kérdező kommentje:
Angolból mind a ketőnken középfokúja van.
2013. nov. 6. 20:20
 25/31 A kérdező kommentje:
Már mi beszéltünk velük, telfonon meg skypon azt mondták menjük természetesen+ mert ők is voltak márilyne hejjztbe csak ők ide jöttek vissza m.- ra és nem találtak lakás mert 2 évre jöttek. és addig náluk szálltak meg
2013. nov. 6. 20:21
 26/31 anonim ***** válasza:

Az lófütty. Tudom, én is tettem sikeres középfokú nyelvvizsgát, majd utána pár hétre külföldre kerültem. Hát, vért pisiltem...

Nem az a kérdés, hogy milyen nyelvvizsgád van, hanem hogy mennyire tudsz angolul? Nem ugyanaz. Ha most rádcsörögnék angolul, hogy kedves kisasszony, X ingatlanirodából vagyok, milyen méretű lakást keres, mekkora lakbért tud fizetni, hol legyen a lakás, hányan költöznek be, te ezt megérted és simán tudsz nekem kapásból válaszolni?

Ha felhívlak azzal, hogy kedve kisasszony, Y grafikai stúdióból hívom, ez most egy telefonos interjú, meséljen magáról, továbbá részletezze, hogy milyen munkát végzett eddig, akkor te kapásból tudod mondani?

2013. nov. 6. 20:25
 27/31 A kérdező kommentje:
Nem, biztos, hogy minden kérdésremmit felteszel tudnék válaszolni, de azért érteném mit mondasz..
2013. nov. 6. 20:28
 28/31 anonim ***** válasza:

Az kevés, hidd már el. Ennyivel mosogatni állhatsz be. Tudom, volt már pár interjúm most a hetekben telefonon és személyesen is.

A másik az ismerősök. Hol van a lakás (kerület), mekkora, hányan élnek ott, mekkora szobát/helyet tudnak nektek biztosítani, mennyi időre, kérnek-e pénzt?

Nézd, én nem egy mélymagyar nacionalista vagyok, aki szerint gyereket is a Himnuszt hallgatva kéne csinálnod ls még a határ felé se nézz, sem olyan külföldre költözött magyar, aki féltékenységből nem akarja, hogy te is jól élj. Csak nagyon sok bajbajutott magyar híre jut el hozzám, konkrétan nyáron is volt egy eset, továbbá olyanok is vannak, hogy konkrét család a barát "gyertek ki, nálam maradhattok amíg munkát nem találtok" hívására otthon mindent feladott, aztán mégsem lett semmi a szállásból. A kinti magyaroknak meg már tele a bugyrocskája, hogy folyton sír valaki, mert felelőtlenül kiment, aztán pénzt, munkát meg segítséget kuncsorog.

2013. nov. 6. 20:35
 29/31 anonim ***** válasza:

Ezekkel amiket leirsz semmilyen jol fizeto munkat nem kapnal, mert nincs munkatapasztalatod, az otthoni iskolai papir meg itt olyan mintha nem is lenne.

A kozepfoku nyelvvizsgabol meg vonj gyokot, mert itt nem fogsz erteni egy csomo mindent ha angollal beszelsz. Eg es fold a tanitott es az itt beszelt angol.

2013. nov. 7. 02:10
 30/31 anonim ***** válasza:
Jobban mondva maradna az a melo amire meg vagy fel sem vesznek mert latjak hogy az elso fel oraban sirva futtok haza, vagy mehettek szorolapozni napi 30 fontert meg 1 kolaert. Hallgassatok a szuleitekre, tanuljatok es dolgozzatok otthon hogy legalabb valami tapasztalat legyen.
2013. nov. 7. 02:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!