EL szeretnék költözni külföldre. , Hogyan jussak ki? Többi lent.
most vagyok 18 és ki szeretnék költözni Londonba. Az egyik barátnőmmel meg is beszéltük, hogy mi kis megyünk. DE A SZÜLEINK SZERINT TÚL FIATALOK, VAGYUNK AHHOZ HOGY ELMENJÜNK.
Hogyan mondjam vegyem rá őket, hogy ki tudja menni?
Itt most hol volt szó arról hogy én mit szeretek és mit nem? Ezek a dolgok nem velem történtek, de látom hogy mi megy. Még nekem is volt hogy komolyan fel kellett emelnem a hangom amikor a főbérlő úgy gondolta hogy a deposit az egy fajta formája az ajándéknak tőlünk, pedig én nem 18 éves fogalmatlan kislány, hanem 34 vagyok és nem 60 kiló.
Persze, ha családdal vagy olyanokhoz jönnének akik irányt tudnak mutatni nekik akkor azt mondom hogy jöjjenek, mert nincsenek egyedül. De itt bizony a barátságot sokszor nem ingyen adják, azért kérnek is valamit és azzal nem fog otthon büszkélkedni.
10: Lehet, hogy Digó erősen fogalmaz, de igaza van.
Persze nem mindenkiből lesz áldozat, de a 18 éves tapasztalatlan kislányoknak, akik bambikáznak bele a nagyvilágba és a rózsaszín ködös álomvilágban élnek, azokból sokkal nagyobb eséllyel válik áldozat.
Mivel magam is kivándorolt vagyok (bár nem Angliába jöttem, de a barátaim ott vannak), nagyon sok bajbajutott kérése, híre jut el a fórumokon, csoportokban. Vagy információkérés, amiből már simán le lehet venni, hogy ki maradjon otthon, ki az aki merjen belevágni.
Ezt a kérdést is érdemes megnézni: el szeretnék költözni, Londonba, trallala, kimegyünk a barátnőmmel mert az olyan jóóóóóó.
Ellenben akinek ésszerű tervei vannak, az úgy kezdi: Sziasztok, ki szeretnék költözni, X nyelven beszélek ilyen és ilyen szinten, a szakmám ez meg az, X év szakmai tapasztalatom van, de értek még ehhez vagy ahhoz, lehetőség szerint erre vagy arra költöznék.
Na erre lehet már válaszolni.
Tele van minden csoportban az üzenőfal a rinyával, hogy nem beszélnek nyelveket, de kimennének külföldre, de valaki intézzen szállást, munkát meg a papírokat. Amikor meg válaszul kapnak néhány linket osztrák vagy angol munkalehetőségekkel az adott ország nyelvén, akkor azt nem értik, az nem jó, nekik magyarul kell és tálcán kínálják nekik a nagy fizetést, a szép szállást.
Aztán ezeket megtalálják az átverős magyarok, akik pénzért közvetítőt játszanak, a jobbik eset ha az illető otthon várja, hogy miután fizetett hívják, a rosszabbik eset, ami most történt, hogy ki is ment a két srác, egy nap után kivágták őket a hotelből mert annyi volt kifizetve, munka nem volt, ott álltak pénz és szállás nélkül.
És nem ők voltak az elsők és tuti hogy 2-3 héten belül jön a következő....
"Lehet mázlista vagyok."
Ha linkelsz egy képet magadról megmondom hogy ebben mennyi a mázli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!