Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliába keresek valakit, aki...

Angliába keresek valakit, aki vigyázna 3 gyerekre?

Figyelt kérdés
Northamptonba kellene 3 gyerekre vigyázni.Ha érdekel többet írok,de a tegnapi gyerekvállalás-nevelés címszó alatt már írtam egy keveset.
2009. nov. 14. 17:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
regisztrálj au-pair-es oldalakra...ott sok jelentkezőt találhatsz
2009. nov. 14. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia a csaladi kapcsolatokba is tedd majd fel a kerdesedet, azt sokan elolvassak!

Az nlc.hu nok lapja oldalara regisztralj be, es ird ki ott is a kerdesedet! Azt az oldalt rengetegen olvassak, rengeteg kerdes, valasz van ott. Ott talalni fogsz valakit!

Egyszer nem te irtal, hogy au-pair vagy, es mar nem birod a csaladnal, mert szofogadatlanok a kolykok?

2009. nov. 14. 18:49
 3/8 anonim válasza:
100%

Irnál részleteket?

Én 21 éves lány vagyok, és januárban voltam kint fél évig Stratford upon Avon-ban. Családi okok miatt jöttem haza augusztusban de szivesen visszamennék. Nagyon szeretett a család, két gyerkőcre vigyáztam ..egy 7 éves kislányra és egy 3 éves kisfiura. Northampton mellett vannak ismerőseim is..hozzájuk is közel lennék. Engem érdekelne, angolom is elég jól megy, és van tapasztalatom is.

2009. nov. 14. 18:50
 4/8 A kérdező kommentje:
18.50-es: írtam privit.
2009. nov. 14. 19:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Kerdezo, akkor mar talaltal is a 21 eves valaszolo jo is lesz!!!
2009. nov. 14. 21:51
 6/8 A kérdező kommentje:
Még csak keresgélek,nekem jobb több emberből választani,hiszen 3 gyerekről van szó.Várok jelentkezőket.
2009. nov. 14. 21:54
 7/8 anonim válasza:

Én még életemben nem jártam Angliában, csak Dublinban. De engem is érdekelne, elvégre kit nem. Gyerekre már vigyáztam, angolul is makogok valamit de nincs nyelvvizsgám.

19/L

2009. nov. 29. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Én is szándékozom kimenni Angliába dolgozni,szívesen vigyáznék a 3 gyerekre.Magam is anyuka vagyok 2 gyerekem van,akik már lassan felnőttek.Írj privit,ha aktuális még a dolog.Köszönöm:)
2009. nov. 29. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!