Angliába keresek valakit, aki vigyázna 3 gyerekre?
Szia a csaladi kapcsolatokba is tedd majd fel a kerdesedet, azt sokan elolvassak!
Az nlc.hu nok lapja oldalara regisztralj be, es ird ki ott is a kerdesedet! Azt az oldalt rengetegen olvassak, rengeteg kerdes, valasz van ott. Ott talalni fogsz valakit!
Egyszer nem te irtal, hogy au-pair vagy, es mar nem birod a csaladnal, mert szofogadatlanok a kolykok?
Irnál részleteket?
Én 21 éves lány vagyok, és januárban voltam kint fél évig Stratford upon Avon-ban. Családi okok miatt jöttem haza augusztusban de szivesen visszamennék. Nagyon szeretett a család, két gyerkőcre vigyáztam ..egy 7 éves kislányra és egy 3 éves kisfiura. Northampton mellett vannak ismerőseim is..hozzájuk is közel lennék. Engem érdekelne, angolom is elég jól megy, és van tapasztalatom is.
Én még életemben nem jártam Angliában, csak Dublinban. De engem is érdekelne, elvégre kit nem. Gyerekre már vigyáztam, angolul is makogok valamit de nincs nyelvvizsgám.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!