Angliába szeretnék óvónéni lenni. SEGÍTS! Normálisak írjnaka . (: köszönöm : ) ) ) ) ) ) (? )
vagy is erre gondoltam.. bár még csak 8.vagyok (: de szeretem tervezgetni a jövőmet.
nem tudom hogy elfogadják-e azt h én itt végezném a fősulit :/ és hogy köbö 23 évesen mennék ki. viszont az is lehet hogy csak le éretségizek? és akkor úgy is lehetséges a dolog? ne szóljatok le azért mert még csak 14 vagyok és ezzel foglalkozok . ugye most kell majd eldöntenem a dolgokat .. és szeretnék már úgy tovább tanulni h tudom a dolgokat : ) köszönöm ! :)
Az elsődleges amit tenned kell az az angol nyelv tanulás, ez az alapja bármilyen angliai munkának. Nem árt, ha részt veszel valami cserediák programban és megnézed magadnak az országot, hogy egyáltalán tetszik-e például az éghajlat.
Nyugodtan végezz el főiskolát/egyetemet, mert Angliában nagyon drága a felsőoktatás, szóval amíg a szüleid mögötted állnak tanulj amennyit csak bírsz, az nem árthat.
Közben kezdj el gyűjtögetni, mert egy jó adag tőkére lesz szükséged, hogy belevágj. Számolj 500.000 forinttal. Most kevesebb is elég lenne, de x év múlva ennyi biztos minimum kelleni fog.
Főiskolai éveid alatt, nyaranta utazz ki au-pairkedni, hogy legyen némi angliai munkatapasztalatod, ugyanis a magyar tapasztalataidat nem mindengol veszik majd számításba. Általánosságban pedig elmondható, hogy a tapasztalat fontosabb, mint a végzettség.
Szerintem klassz dolog, hogy 14 évesen ilyen nagy álmaid vannak, csak ne add fel őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!