Amszterdamba vagy Stockhlmba érdemesebb kiköltözni? (továbbtanulás)
Figyelt kérdés
Hol befogadóbbak? Nyitottabbak? Művészeti szabadegyetemet keresek :)#egyetem #oktatás #idegen nyelv #művészet #élet #közösség #grafika #Stockholm #Amszterdam #szabadegyetem
2013. okt. 12. 12:22
1/20 anonim válasza:
Svedul beszelsz, vagy hollandul? Mar meg is van a valasz.
2/20 A kérdező kommentje:
angolul :) de mindkét nyelvre nyitott vagyok bunkókám :)
2013. okt. 12. 13:58
3/20 anonim válasza:
Bunkokam????? HAt gratulalok. Ennyi esszel es ilyen szintu inteligenciaval inkabb maradj ott, ahol vagy....
4/20 A kérdező kommentje:
nemhinném, hogy lenne ennek bármi köze is az intelligenciához.:) egyes emberek megsiratnak az ostobaságukkal és a sznobságukkal :'D
2013. okt. 12. 14:08
5/20 anonim válasza:
Elhiszem, hogy sirsz, valahanyszor tukorbe nezel :) Menj inkabb Stockholmba, oke? Nem akarok egy orszagban elni veled.
6/20 A kérdező kommentje:
csípem az ilyen arrogáns kis söpredékeket. gondolom, olyan abba az "intelligens" kategóriába tartozol, aki az egyetemével esetleg a vécépapírnak használható diplomájával fénylik.,közben meg a szellemisége és a tisztán, objektív látókörüsége a béke segge alatt.
2013. okt. 12. 14:16
7/20 A kérdező kommentje:
de nincs is értelme ezen vitatkozni, fehérzászlót!
és még válaszokat légyszi! :)
2013. okt. 12. 14:18
8/20 anonim válasza:
Kár volt bunkóskodni, igaza van az elsönek. Egyik országban se jutsz sehova, ha nem beszéled a nyelvüket. Az egy dolog, hogy mindkét helyen szinte mindenki beszél angolul, még az utcaseprö is, de megkövetelik, ghogy beszéld az anyanyelvüket. Elöször nyelvtanulás -minimum középfokig, ha egyetemre akarsz menni....- aztán költözés.
9/20 schocko válasza:
Mindkét helyen 500 euro egy szoba...
10/20 A kérdező kommentje:
az tény, hogy a nyelvet tudni kell. szeretném is tanulni őket. de én eddig úgy álltam hozzá, hogy az alapokat megtanulom előtte, a többit meg kint. vagy ez nem ajánlott?
2013. okt. 12. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!