Egy hetedikes tanulót Nagy-Britanniában hanyadik osztályba helyezik el, ha kint folytatja az iskolát?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 12:59
1/9 anonim válasza:
A elért teszt eredménytől függ. Elsősorban nyelvi teszttől.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Most angol szakos iskolába járok az átlagom 4-5-ös, de nem tudom hogy kb. milyen szinten van most a nyelvtudásom?
Szerintem alapfok:( Így alsóbb osztályba is betehetnek?
2013. máj. 6. 17:23
3/9 anonim válasza:
Szia! Ez nem igy van hogy teszttol fugg ugz kell hogy kijosz es be kell jelenteni hogy hol laksz es akkor be kell jelolni vagy 3-4 sulit hogy oda jelentkezel es akkor ha van hely akkor mehetsz oda de ha nincs hely sehol akkor eltarthat par hetig ez az egesz vagz lehet hogy honapokig es en onnan tudom hogy en is kint elek es most itt 8.-os vagyok de otthon meg en 6.-os voltam szal te itt vagy 9-10.es lennel meg hat az is szamit hogz mennyire tudsz angloul.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ. Remélem azért nem kell hónapokat várnom:) Ha esetleg olvasod még te mióta élsz kint és hogy ment a beilleszkedés, milyenek az osztály társaid? Jobb kint mint itthon volt? Melyik városban laktok?
2013. máj. 13. 17:30
6/9 A kérdező kommentje:
Oké akkor írj
Köszi
2013. máj. 25. 14:57
9/9 A kérdező kommentje:
Szia nem kaptam meg!
2014. máj. 2. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!