Szerintetek melyik ország a legjobb kivándorolni?
Szerintem sincs NO1 ország. Mindenki másképp éli az életét az adott országokban.
Én jól éreztem magam Magyarországon is. Budapesten születtem, mindig is ott éltem. Majd kimentem Angliába. 5 évig éltem egy vidéki városban és elvoltam ott is. Majd onnan mentem New Orleansba. Lassan 3 éve élek itt kint. Itt is elvagyok. De be kell vallanom, hogy egyedül Amerikában érzem azt, hogy lassan ideje lenne hazamennem. Ha nem is Magyarországra, de vissza Európába. Néha- néha rajtam van, hogy "na most, felmondok, és hazamegyek".. De ugye az ember az én koromban már nem ugrál olyan könnyen..
De tudod mi a vicces az egészben? Hogy én sosem akartam külföldön élni, főleg nem Amerikában.. Nyaralni oké, de hogy élni?? ÁÁÁÁÁÁ.. még nyelveket sem tanultam (kivéve a kötelező orosz nyelvet)
Csak sodort az élet mindenfelé...
4-es valaszolo
Én bejártam Észak-Amerikát de soha nem éreztem késztetést az ottani letelepedéshez,az ottani keresetek magasabbak mint Europában ugy általában de mint tudjuk nem minden a pénz.Első külföldi letelepedésem Németország volt,2 évet lehuztam ott de mivel nagyon egyedül éreztem magam révén a barátaim többsége Budapest vagy europa más országaiban él,eldöntöttem közelebb jövök a hazámhoz.Jó 2 éve Bécset céloztam meg,azóta is itt vagyok és itt is szeretném leélni az életem.
"Ellenben London, Párizs, Milánó, New York, amik sokkal pörgősebb városok, nincsenek az első 10-ben."
London nem hogy az első 10-ben nincs, hanem a 39.-ik.
Egyébként ezek a nagyvárosok azért sincsenek az első helyeken mert magas a bűnözés is, Londonban nem szívesen engeded le a gyereked játszani még a ház elé sem, Bécsben ilyen gond nincs. Az pedig hogy szinte kisvárosias nyugalom van neked lehet hogy hátrány, de a többség (családosok) sokkal jobban érzik magukat, nem véletlen költözik ki Londonból is az az angol réteg aki teheti.
A másik pedig a megélhetés, ezzel is vitatkoznék. Éltem már mindkét városban és jóval több marad a zsebben Bécsben, még jól fizető meló mellett is. Mégpedig a magas londoni bérleti díjak miatt, amit akkor is fizetsz ha 1200Ł a fizu, meg akkor is ha 2500Ł. Arányaiban fizetsz kevesebbet egy bécsi ingatlanért, Londonban egy átlagfizetés kb felét, Bécsben meg a negyedét költöd lakhatásra. Az ingatlanok állapotáról meg ne is beszéljünk.
5-ös vagyok!
Az sem igaz,bécs unalmas lenne szorakozás terén,rengeteg jó helyek,disco-k,klubok várják a szorakozni vagyokat,muzeumok,parkok és sorolhatnám.
Londonba semmi pénzért nem költöznék,hihetetlen zsufolt,élhetetlen város.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!