Merre menjünk Erdélybe?
Ősszel szeretnénk pár napot Erdélybe tölteni, de még nem tudjuk hova menjünk. Lényeg ,Pesttől számolva hogy ne legyen messzebb kb 400 km-nél. Ezeken a helyeken már jártunk: Nagyvárad, Kalotaszentkirály, Kolozsvár, Torda, Torockó, Belényes, Déva, tehát ezen kívűl kéne egy olyan hely ahol lehet kirándulni.
Herkulesfürdőt néztem ki, de több leírásba is olvastam ,hogy elég lepusztult és az utak átlagosnál is rosszabbak.
Máramaros, Bódi-tó környékéről van valakinek tapasztalata?
Herkulesfürdő helyett inkább Félixfürdőt ajánlanám. Nagyvárad mellett van. Onnan könnyedén megközelíthető Arad és Temesvár is.
Ha Máramaros felé veszitek az irányt, akkor a sapanta-i vidám temetőt érdemes megnézni. Ez már többnyira románok által lakott terület. Itt találsz több infót erről: [link]
700km -et már nem akarunk utazni, meg Székelyföld nagy részét már láttunk.
Szerintem Máramaros lesz a befutó, Nagyvárad és környéke nekem nem igazán tetszett, inkább a természetbe vágyunk.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!