Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hova menjünk egy hétre Euróbáb...

Hova menjünk egy hétre Euróbába uncsitesómmal?

Figyelt kérdés

13 vagyok és a felnőtt unokatesóm még 2 éve megígérte hogy hogy ha 14 leszek akkor választhatok Európában egy olyan országot ahova elvisz 1 hétre.Azóta párszor kérdezte hogy melyiket választottam.Még nem döntöttem el.:D Annyira tetszik mindegyik de még mindig nem választottam.Olyan ország kéne amelyik nagyon nagyon érdekes és szép és van kultúrája.Egy országba nem akarok menni.Németország.Ott már voltam sulival egy hétig.Tetszett de ha már voltam akkor most még egyszer inkább nem.Majd egyszer megint megyek oda,de nem most.:) Köszi a válaszokat előre is .Írjátok le miért érdemes ide vagy oda menni.

13/L

2013. aug. 25. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Olaszország.
2013. aug. 25. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Finnország, Norvégia, Spanyolország, Olaszország. Finno. a favorit, de a többi helyre is szívesen eljutnék.
2013. aug. 25. 16:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Törökország, Izland
2013. aug. 25. 16:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Horvátország
2013. aug. 25. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha még nem utazott, akkor ne Izlandot ajánlgassátok neki...

A feltételeidnek leginkább Spanyolország vagy Olaszország felelne meg. Előbbi nekem jobban bejön, de sokan az olaszokat jobban szeretik.

2013. aug. 25. 16:50
 6/6 anonim válasza:
Izland
2013. aug. 31. 00:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!