Szerintetek hova menjünk? Már gondolkoztunk régóta rajta de most úgy döntöttünk, hogy tavasszal el megyünk külföldre "szétnézni". Többi lent!
Bécsbe? ELőbb kint vagy vonattal, mint ahogy becsekkolsz.
Bécs unalmas, Prága megérdemel egy kirándulást. London szintén jó hely. Brüsszel és Párizs engem nem érdekel.
Barcelona viszont kihagyhatatlan! Nagyon ajánlom!
Brüsszel nekem nem tetszett. Bécsbe pedig egy sima hétvégén el lehet menni, akár egy napos kirándulásra is busszal.
Akkor inkább Párizs az Eiffel torony miatt. London vagy Barcelona... esetleg Madrid ha érdekel.
mondjuk nem értem, mi tart vissza attól, hogy a közeljövőben menj. Az élet nem arról szól, hogy majd egyszer elmegyek, hanem hogy keresem a helyem és a lehetőségeimet.
Ezek alapján például már az ősszel nekiindulhatnál Varsóba. Ugyan csak egy hétvégére, de tényleg nagyon olcsó, tele jó hotellel. Vagy kimehetnél Rómába. Miközben itthon hull a hó, ott még mennek a szökőkutak. Narancsok vannak a fán.
Elmehetnél Szalonikibe egy őszi sétára. Bármelyik mediterrán tengerpartra jó levegőt szívni.
Persze Barcelonába is, ahol még ősz végén is kimennek az emberek a strandra labdázni.
Ráadásul olcsón... Pár ezer forint a jegy a neten. és a szállások is megfizethetők.
A helyedben minden általad, és általam felsorolt célállomásra elmennék, aztán újakat keresnék...
Egyetértve az előttem szólókkal, Bécs itt van a szomszédban, Prágába is hamarabb eljutsz autóval vagy vonattal, mint repülővel. Párizsba, Barcelonába, Madridba én is inkább ősszel mennék. Tavasszal megy délre, Nápolyba, Bariba, Rómába (oda mondjuk bármikor :)), Nizzaba.
Air Franceval mi a baj? Néha egész jó árai vannak.
Mi még a gyerekek előtti időben többször a nagyon olcsó repülőjegy alapján választottunk uticélt, így voltunk pl Dubrovnikban is, ami szuper döntés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!