Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögországban nyaralók,...

Görögországban nyaralók, válaszolnátok?

Figyelt kérdés
kb mennyibe kerül 1 embernek egy hétre a kaja?30e Ft-ból kijön?mindent váltsak be eurora, vagy a felét itt és ha még szükséges akkor ott egy kicsit, vagy jobban megéri ha mindet Magyarországon? Személyin, eu-s Tb kártyán és persze az utasbiztosÍtáson kívül más iratot ugye inkább ne vigyünk magunkkal?

2013. aug. 14. 19:17
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

mi külön programra nem megyünk, arra tényleg még csak gondolni se gondoltunk.

lenne egy új kérdésem, a tengerbe ajánlatos felvenni ilyen gumi cipő félét hogy ne lépjünk bele semmibe,sünibe vagy valamibe?

2013. aug. 15. 20:06
 12/26 anonim ***** válasza:
Attól függ hova mentek. Homokos tengerpartokkal nincs gond. Sünök a köves-nagyobb kavicsos vizeket szeretik. Viszont ott vannak bőven.
2013. aug. 15. 20:11
 13/26 A kérdező kommentje:
homokos , köszi!
2013. aug. 15. 20:57
 14/26 A kérdező kommentje:
testvéremmel 17 évesek vagyunk egy 19 évessel utazunk, szerintetek kell hozzájáruló nyilatkozat, hogy kiskorúak vagyunk? mindenhol mást olvasok...
2013. aug. 15. 22:39
 15/26 yakumo18 ***** válasza:
Biztonság kedvéért vigyél egyet,de ha nem kérik, akkor ne lobogtasd :)
2013. aug. 19. 20:13
 16/26 anonim ***** válasza:

Mivel kiskorúak vagytok én csak ajánlani tudom, hogy vigyél egyet, fő a biztonság, lehet kérik, lehet nem, de ha nem akkor ne ajánlgasd, hogy van!

Tény és való, hogy kevés a 30e Ft, min 50-60 kellene, de ha visztek több hideg ételt akkor kijöhetsz belőle (talán) max diétás nyaralásod lesz! :)

2013. aug. 20. 13:59
 17/26 anonim ***** válasza:

Ha a kaját megtudjátok az apartmanban oldani, akkor szerintem elég. Én többed magammal mentem, minden étkezést megoldottunk. Első nap szénné égtünk a déli napon, úgyhogy onnantól kezdve úgy döntöttünk lesz délelőtti strandolás, ebéd, kis szieszta, aztán délutáni strandolás úgy 3-tól estig. Este városban császkálás.

Vigyetek itthonról minden alapvető kaját, mert kint minden alaposan turista pénztárcákra van szabva. Vigyetek hűtőtáskában vajat, felvágottat, májkrémet, lekvárt, stb. Por kajákat, vagy zacskósokat, amin elvagytok egy hétig. Fagyaszthattok is le kajákat, azok is kibírnak ennyit ha elég jég akkutok van a hűtőtáskába.

Az éttermek drágák, a parti kajáldák is. Meg kell keresni az eldugottabb helyeket, itt egy üdítővel azért fejenként 10 euróból már jól lehet talán lakni.

Összességében az én 100 eurómból 40 megmaradt. Két fakultatív programon voltunk, ami 20 euró volt összesen, vettem magamnak 10-ért egy ruhát, meg hoztam haza csomó suvenirt. Egyszer ettünk a városban is, így gyorsan elment. Ha a kaját is ebből kellett volna állni igen gyorsan elfogyott volna.

Arra is számoljatok, hogy ha mindent visztek, akkor is kell ezt azt ott vennetek. Pl. vizet, üdítőt (szintén nem olcsók), tejet a por kajákhoz, vagy reggelire, kenyeret, stb.

2013. aug. 22. 18:13
 18/26 anonim ***** válasza:
49%

Ja, és ha van gumi cipőtök, azért vigyétek el. Nem biztos, hogy kelleni fog, de nálunk pl. azt mondták homokos a part, ami végülis így volt, de a parton befelé volt néhány méter kavics.

Voltunk egy másik strandon is, ami totál kavicsos volt, úgyhogy jól jött, hogy volt cipőm, pedig nagyon le akart róla beszélni a párom, mert minek az, ha homokos lesz a part... :) Ha van, azért tedd el, biztos ami biztos.

2013. aug. 22. 18:16
 19/26 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) tegnap értünk haza és ugye tesómmal vittünk fejenként 100-100 eurót és 60 megmaradt. akartunk menni programokra is de lekéstük, egy napos lemaradásban voltunk, de nem baj legalább maradt pénzünk és még igy is felejthetetlen volt. ettünk éttereem szerűségekben kipróbáltunk tengeri kajákat, a polipnak nagyon ocsmány ize volt, és drága is:D. vettün néhány szuvenÍrt, üditőt, vizet kenyeret vajat szalámit is vettünk ott, meg sajtot, plusz volt nálunk "fincsi" konzervkaja, zacskós levesek, halkonzerv, májkrém szalálmi, szóval volt kajánk hármónknak ,nem éheztünk:D végül is nem volt nálunk ez a szülői engedély, nem is kérték egyik határon se
2013. aug. 29. 13:05
 20/26 yakumo18 ***** válasza:

Ez nagyszerű ! Örülök hogy sikerült megoldanotok szerencsésen a dolgokat :)

Elhiszem hogy felejthetetlen volt számotokra, hiszen gyönyörű hely.

Mi is várjuk már nagyon, hétfőn indulunk :D

2013. aug. 29. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!