Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hamarosan Görögországba...

Hamarosan Görögországba (Paralia Katerini) indulunk nyaralni. Azok, akik már jártak ott, válaszolnátok pár kérdésre?

Figyelt kérdés
Busszal megyünk, de egy kicsit félek, mert nem nagyon bírom az ilyen szakadékos helyeket, persze gyönyörű, de amikor kocsival voltunk Horváto.-ban hatalmas magasságról kellett a sziklák oldalán lejönni és enyhén szólva levert a víz, mire leértünk a városba. Paraliara is ilyen lesz az oda vezető út?? Magaslatból jövünk le és kanyargós, szűkös? Fogalmam sincs merre megyünk, ezt nem mondták, de annyit mondtak, hogy NEM KELL útlevél, elég ha van kemény borítású érvényes személyi és mellé csináltassunk utasbiztosítást. Olvastam pár helyen, hogy még mindig kell útlevél, megnyugtatnátok, hogy sikeresen átjutunk személyivel is? Igaz, hogy sok a medúza és néhol koszos a víz? Nagyon megköszönném, ha válaszolnátok, akár privátban is jöhet.

2013. júl. 24. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Az ut sokkal nyugisabb Gorogorszag fele, megjartam mar parszor. :)

At juttok utlevellel is.

Valoban nem a leggyonyourubb a tenger Paralian, de azert turheto. Legalabb nem hideg.

3 eve voltam utoljara Paraliaban, akkor nen sok meduzaval talalkoztam, de egy ismerosom most jott haza par napja, o azt mondta rengeteg kis kek meduza volt. 5 tagu csaladbol 4 (negy)!!!! fot megcsiptek...

2013. júl. 25. 04:45
 2/3 anonim válasza:
Mi tavaly voltunk és úgy emlékszem mentünk olyan úton ahol mellettünk szakadék volt!!De nagyon szép volt! Viszont a víz itt sokkal koszosabb mint a Horvátoknál!Sok medúza is volt...Viszont az éjszakai bazárok nagyon tetszettek nekünk!!A víz meg tényleg melegebb mint a Horvátoknál de mi sósabban is éreztük jóval...nem tudom miért talán a homok miatt:))
2013. júl. 25. 18:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nekünk nagyon tetszett, nem volt szakadékos rész az úton, bár sokat aludtam a buszon :D Mi egy medúzával sem találkoztunk, valóban kicsit fel van kavarva a viz, hisz rengeteg ember fürdőzik, de szerintem 1000x jobb a viz hőmérséklete, mint pl. Horváto.-ban, ott alig tudtam belemenni...az éjszakai élet is klassz, az árak is korrektek, medúzával nem találkoztunk. Egyébként hajóztunk is és a nyilt vizben fürödtünk, ugráltunk a hajóról ott kristály tiszta kék viz volt..gyönyörű, szivesen visszamennék :)Köszi a válaszokat :)
2013. aug. 6. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!