Görögországban mennyire kell tartani kígyóktól, kígyómarástól?
Én rengeteg helyen nyaraltam és még soha nem találkoztam kígyóval. Volt olyan is, hogy ki volt írva, hogy az erdőben kígyók lehetnek, de egyet sem láttam. Személy szerint fóbiás vagyok a kígyókra, de a te kérdésed még az én fóbiánál is fóbiásabb. Kígyók bárhól lehetnek, vipera még a hideg Finnországban is van.. Sőt Magyarországon is vannak kígyók. Nem hiszem, hogy turista helyeken kígyók lennének (na jó kiv. Egyiptom, ahol a nyakadba rakják és lefényképzenek). Ha erdőbe vagy olyan helyre mentek ahol előfordulhat kígyó, akkor legyen a gyerekeken erős bokát is védő cipő, figyeljetek rájuk (barátnőm egyszer lepisilt véletlenül az erdőben egy kígyót), plusz beszélgessetek, lépjetek hangosan, így nem jönnek a közelbe.
Egyébként ha ennyire félted őket a kígyóktól, akkor menj az Azori-szigetekre vagy Új-Zélandra, ott hivatalosan nem élnek kígyók a természetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!