Kezdőoldal » Utazás » Európa » Görögországban nyaralók,...

Görögországban nyaralók, válaszolnátok?

Figyelt kérdés
kb mennyibe kerül 1 embernek egy hétre a kaja?30e Ft-ból kijön?mindent váltsak be eurora, vagy a felét itt és ha még szükséges akkor ott egy kicsit, vagy jobban megéri ha mindet Magyarországon? Személyin, eu-s Tb kártyán és persze az utasbiztosÍtáson kívül más iratot ugye inkább ne vigyünk magunkkal?

2013. aug. 14. 19:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
30.000 Ft az cca. 100 €. Kevés. vigyél többet! legalább 200-250 €-val érdemes számolni.
2013. aug. 14. 19:46
 2/26 anonim ***** válasza:

Ha vacsorázol,egy tál alap étel (mondjuk souvlaki)olyan 7-9 Euro. Hozzá iszol egy pohár üdítőt az 1,5 Euro

Ha nagyon sovány ebédet és vacsorát akarsz akkor napi 22 Euro és már nem jössz ki a 30ezerből és még nem reggeliztél semmit.

2013. aug. 14. 21:47
 3/26 A kérdező kommentje:
pedig nem lesz több..
2013. aug. 14. 23:11
 4/26 anonim ***** válasza:
akkor fogd fel fogyókúrának a nyaralást :) hozzáállás kérdése :)
2013. aug. 14. 23:30
 5/26 A kérdező kommentje:
:DD rendben:D azt elfelejtettem mondani hogy ezenkivül már vettünk konzerveket, májkrémeket zacsi levest, ezek reggelire vacsira szerintem simán elég lesz. még Így is kevés a 30?
2013. aug. 15. 00:50
 6/26 anonim ***** válasza:
Szerintem kijosz belole. A nagy melegben nem leszel éhes, és nem kell minden vacsit az étterembe elfogyasztani. Vannak uzletek,ahol olcsobban megveheted az alapanyagot. Nem kell nagy fozocske, és még itthonrol is viszel.
2013. aug. 15. 09:09
 7/26 yakumo18 ***** válasza:

Nem kötelező mindennap étteremben enned. És a Fakultatív programokra sem muszáj elmenned.

Nem azt mondom hogy egyszer sem kóstolj meg helyi különlegességet. De egyébként tök pozitívan is fel lehet ezt fogni, nem ülsz be minden este sült krumplit meg húsokat enni akkor legalább nem is hízol annyit a nyaralás alatt :D

Hiszen az éjszakai evések megnyomják nagyon :) pláne ha rendszeresen mindennap.

De ehhez is persze hajlam is kell.

Én rendszeresen hízok ha kirándulni megyek. :D

2013. aug. 15. 12:34
 8/26 A kérdező kommentje:

igen:) nem lesz egy hÍzókúra :D

Így is élvezni fogom, biztos nagy élmény lesz még nem voltunk tengernél:D

2013. aug. 15. 14:50
 9/26 anonim ***** válasza:
Szerintem a görög éttermek fogásitól nem fogsz elhízni. Kapsz 4db 10 centis rablóhúspálcikát meg hozzá 10 darab mekis méretű sültkrumplit (nem többet). Mindezt 8 ejróért...
2013. aug. 15. 17:17
 10/26 whiteng válasza:
Két hete jöttünk haza Nei Poriból! Tényleg kevés a 100 euro, mi ketten vittünk 400 eurót. Ebből 2 programra mentünk el. Minden este ettünk valahol 15-20 euro között fizettünk 2 főre. Fél kg kenyér 0,85 cent körül van, gyros 2,20 euro szinte mindenhol.
2013. aug. 15. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!