Szerintetek pár évtized múlva tényleg a muszlimok lesznek Nagy Britanniában többségben? Mi erről a véleményetek? Mi az alapja, h annyi baj van velük?
Figyelt kérdés
2013. júl. 26. 07:43
2/7 anonim válasza:
Kizárt! Sokan vannak, ez tény, de a nagyvárosok és környékén élnek elsősorban, a többségük pedig igenis tisztességes, mindössze 1-2%-a lehet terrorista alkat. Több hindu van, mint muszlim. Van baj velük, de a sajtó csak velük foglalkozik, a tisztességesekkel nem. Nekem 3 muszlim vallású kollégám van, egyik sem robbant fel senkit, nem akarja rám erőltetni a vallását, stb. Normáisan élő emberek
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, nem is úgy értettem ezt, hogy terroristák, hanem akik bűnöznek,segélyekért élnek külföldön...
2013. júl. 26. 08:50
4/7 anonim válasza:
Nem tartom valószínűnek. A britek már most fontolgatják a bevándorlási törvény szigorítását, és ha ez már valóban túlzott méreteket fog ölteni, akkor biztos lépni fognak.
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen valós a dolog. Lehet, hogy 150 év lesz, és lehet a demográfiai adatokat tagadni újságban, tv-ben, parlamentben, de azok akkor is makacs gyakorlati tények.
2.nek: "csak 1-2%-a...". Hát az azért elég sok, mert ezek szerint érdekes lenne megállapítani, hogy "a magyarok nagyon rendes, dolgos emberek, csak az 1-2%-uk terr.alkat, azaz 100.000-200.000 ember".
6/7 anonim válasza:
Reálisabb, hogy a vallástalanok lesznek többségben, a vallásosok közül viszont lehet, hogy a muszlimok többségben.
7/7 anonim válasza:
Egyébként meg muszlim vagy keresztény, tökmindegy, csak más templomba jár, ennyi. Oké, van ezerből egy (hasraütöttem), aki kattant és gyilkolászik, de mindenütt vannak ilyenek. Például mostanában sok mecsetet ért támadás, most akkor a keresztények is terroristák mind?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!