Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazott már közületek valaki...

Utazott már közületek valaki régi típusú személyivel Görögországba (Szerbián, Makedónián keresztül)? Tapasztalat? Elfogadják, ugye?

Figyelt kérdés
Kicsúsztam az időből, nincs idő útlevelet váltani, de az új személyire is sokára kaptam időpontot. Előre is köszönöm.
2013. júl. 11. 10:50
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Van olyan hozzászóló, aki így utazott, régi személyivel Görögországba és elfogadták végig?
2013. júl. 11. 15:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Elvileg végig lehet menni vele, de ha rongyos,vagy nem nagyon hasonlít rád a kép,akkor esetleg lehetnek gondok. Szerintem érdeklődj a követségeken, vagy a külügyminisztériumnál. (Akik pl. a saját honlapjukon azt írják, hogy Macedóniában néha szórakoznak, és útlevelet követlenek).
2013. júl. 11. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!