Kezdőoldal » Utazás » Európa » Utazott már közületek valaki...

Utazott már közületek valaki régi típusú személyivel Görögországba (Szerbián, Makedónián keresztül)? Tapasztalat? Elfogadják, ugye?

Figyelt kérdés
Kicsúsztam az időből, nincs idő útlevelet váltani, de az új személyire is sokára kaptam időpontot. Előre is köszönöm.
2013. júl. 11. 10:50
1 2
 1/12 anonim válasza:
nekünk nem fogadták el de mi vittük az újat azt már elfogadták
2013. júl. 11. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha esetleg budapesti vagy, akkor a központi okmányirodába odamész reggel nyitásra személyit csináltatni. Valószínűleg sokáig kell sorba éllnod. Jelzed, hogy szükséged lenne kártyás ideiglenes személyire. Ha jól tudom annak a költsége a személyi költségén felül 1000 forint. Azt azonnal ki is állítják. Úgy tudom azzal lehet utazni, de azért kérdezz rá pl. a nagykövetségnél. Arra készülj, hogy sokat kell majd várnod.
2013. júl. 11. 12:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bár az elsőt nem értem...
2013. júl. 11. 13:06
 4/12 A kérdező kommentje:
Kecskeméti vagyok, 23-ára kaptam időpontot és azt mondták, onnan még húsz nap, mire kiküldik.De azon a héten utazunk. Elég későn jött az ötlet, hogy utazunk.
2013. júl. 11. 13:12
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha sürgős akkor menj olyan helyre ahol nem időpontot osztogatnak, hanem reggel odamész és kivárod a sorod. Ha más nem Budapesten, bár szerintem Kecskeméten is van erre lehetőség. Budapesten is nem csak a központi okmányirodában van erre mód, hanem talán az összes kerületiben is. Persze van mellette időpontos is, szóval aki csak úgy odamegy annak lehet, hogy többet kell várnia.

Amúgy meg ha van érvényes személyid akkor felesleges másikat csináltatni. El kell fogadják bárhol, ahol az újat is. Persze megkönnyítheti a dolgot, ha van új, mert azt mégiscsak jobban ismerik, de elvileg a régivel sincs gond! Csak érvényes legyen!

2013. júl. 11. 13:18
 6/12 A kérdező kommentje:
Kecskeméti vagyok, 23-ára kaptam időpontot és azt mondták, onnan még húsz nap, mire kiküldik.De azon a héten utazunk. Elég későn jött az ötlet, hogy utazunk.
2013. júl. 11. 13:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha van 23.-ára időpontod, akkor mikor ott vagy kérd az ideiglenes kártyát. Azt nem állítják ki automatikusan csak ha kéred plusz pénzért (ahogy az előbb is írtam, nekem olyan 1000 forint rémlik). Talán érdemes rájuk telefonálni és megkérdezni, hogy van e mód kiállítására. Kétlem, hogy ne lenne.
2013. júl. 11. 13:50
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, kicsit megnyugtattál. Lehet, hogy odamegyek reggel és kivárom a soromat.
2013. júl. 11. 13:58
 9/12 anonim ***** válasza:
Útlevelet nem tudsz sűrgősségivel igényelni? Nem csak Kecskeméten lehet, azt bárhol megcsinálják az országban. Nézd meg a környező városokban, hátha van valahol szabad időpont a következő napokra. A sürgősségi útlevél 7 nap alatt elkészül
2013. júl. 11. 15:19
 10/12 A kérdező kommentje:
Annyi pénzt nem tudok rászánni:)De utánanéztem már.
2013. júl. 11. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!