Kezdőoldal » Utazás » Európa » Maradjak Bécsbe, vagy vágjak...

AirBlade kérdése:

Maradjak Bécsbe, vagy vágjak neki Zürichnek?

Figyelt kérdés
Sok fejtőrést okoz nekem ez, hogy mi legyen, mert mehetnék ki, lenne lehetőségem de nem tudom megérné e. Mert igazából szeretem Bécset de nem tudom most azért a nagyobb pénzért megérné e Zürichnek nekivágni. Meg úgy hallom oltári drága is egyben.
2013. júl. 9. 11:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Maradj Bécsben, jók ott a lehetőségek, a tanulmányok is ingyenesek. Olcsóbb is, és ha jó neked Bécs, akkor szerintem nem szükséges Züricben próbálkoznod.
2013. júl. 9. 13:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha van munkád akkor szerintem is Bécs. Nem véletlen kapta meg zsinórban 3x a világ legélhetőbb városa címet. Korábban én is éltem ott, sajnos elköltöztem UK-be, de tavasszal ha minden jól megy költözök vissza Bécsbe.
2013. júl. 9. 14:49
 3/4 A kérdező kommentje:
A probléma, hogy nem igazán van munkám itt, lassan fél éve csak takarítok ráadásul nem is teljes idős így viszont nem látom értelmét maradni mert a kiadások minden elvisznek. Zürichben lenne lehetőségem egy Hotelbe dolgozni csak ugye kérdéses megéri e, mert nagyon drága a szállás és aránylag reális áron szinte nincs, vagy alig van és a kaja is drága, persze a fizu is magasabb és ez elég jól hangzik.
2013. júl. 10. 09:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Szamold ki mennyivel jarnal jobban es hogy ennyiert megeri-e valtani. Becsben amugy ha akarsz dolgozni akkor fogsz munkat kapni. Menj be az Ams-be es ragd a fuluket, elobb utobb kikozvetitenek valahova.
2013. júl. 10. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!