Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliában élők! Milyen az...

Angliában élők! Milyen az élet Angliában?

Figyelt kérdés

Melyik város?

Mennyi a fizetés?

Mennyivel drágábbak az árak?

Milyen a közbiztonság?

Milyenek az emberek?

Valami amit nagyon szerettek a környéken (pl.: egy hangulatos kávézó/kocsma)?

Milyen dolgok vannak ott, amik Mo.-n nincsenek?

Ha béreltek lakást, mennyibe kerül a lakbér?

A válaszokat, előre is köszönöm.

2013. jún. 24. 09:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

London, kettes zóna, dél-kelet, Brockley.

Egyetemre járok, mellette részmunkaidőben dolgozom, heti 20-25 órát, 7.50 fontos órabérért.

Az alapélelmiszereken nincsen ÁFA, azok tehát olcsóbbak. Minden mást meg tudsz kapni olcsón (általában az áruházak saját márkás ételeit, cuccait), illetve természetesen jelen vannak a prémium-kategóriás termékek illetve a nagy világmárkák is.

Ahol én lakom kifogástalan a közbiztonság, volt már olyan hogy el kellett mennem valahova de nem volt nálam kulcs, simán nyitva hagytam a lakás ajtaját és semmi nem lett. Utcán sem ért még atrocitás (de nem csak ezen a környéken, hanem úgy talán még soha, lehet hogy bennem van valami).

Az emberek fehérek és feketék. Dél-Londonban nem nagyon vannak indiaiak meg ázsiaiak, ők északot jobban szeretik.

Nagyon szeretem a környékben hogy 10 perc vonattal a belváros és rengeteg zöldterület van a közelben.

4en bérelünk egy 4+1 szobás, nagy lakást, 1450 font plusz rezsi per hó.

2013. jún. 24. 10:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2013. jún. 24. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Liverpool, mernok, 40.000/ev

Az arak olyanok, mint otthon, van tobb pub a kornyeken, az emberek kedvesek, biztonsagos, egyedul berlek egy ketszobas lakast 600/ho +rezsi.

2013. jún. 24. 17:00
 4/6 anonim ***** válasza:

harmas vagyok!

ket haloszoba + amerikai konyhas nappalit kell rajta erteni.

2013. jún. 24. 17:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Kösz, a választ, am. 40.000Ł/év? az elég jó fizetés, ahogy számolom. Tehát, ha valakinek van egyetemi végzettsége, már kb. ilyen 3333 Ł/hó a fizetés, vagy csak a mérnököknél? Na, remélem, valaha kijutok ebből az országból, mert itt már nem lehet élni, és ahhoz, hogy felépítsenek egy normális országot, min. 4 évbe fog telni, de nem hiszem, hogy egyáltalán valaha is itt Mo.-n jó lesz a helyzet.
2013. jún. 24. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:

hali! 3-4 vagyok.

Nem tudom mashol mennyi. A penzugyi szektorban van erosebb is, ennek a tobbszorose 7-10 ev tapasztalattal.

2013. jún. 24. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!