Angliában élők! Milyen az élet Angliában?
Melyik város?
Mennyi a fizetés?
Mennyivel drágábbak az árak?
Milyen a közbiztonság?
Milyenek az emberek?
Valami amit nagyon szerettek a környéken (pl.: egy hangulatos kávézó/kocsma)?
Milyen dolgok vannak ott, amik Mo.-n nincsenek?
Ha béreltek lakást, mennyibe kerül a lakbér?
A válaszokat, előre is köszönöm.
London, kettes zóna, dél-kelet, Brockley.
Egyetemre járok, mellette részmunkaidőben dolgozom, heti 20-25 órát, 7.50 fontos órabérért.
Az alapélelmiszereken nincsen ÁFA, azok tehát olcsóbbak. Minden mást meg tudsz kapni olcsón (általában az áruházak saját márkás ételeit, cuccait), illetve természetesen jelen vannak a prémium-kategóriás termékek illetve a nagy világmárkák is.
Ahol én lakom kifogástalan a közbiztonság, volt már olyan hogy el kellett mennem valahova de nem volt nálam kulcs, simán nyitva hagytam a lakás ajtaját és semmi nem lett. Utcán sem ért még atrocitás (de nem csak ezen a környéken, hanem úgy talán még soha, lehet hogy bennem van valami).
Az emberek fehérek és feketék. Dél-Londonban nem nagyon vannak indiaiak meg ázsiaiak, ők északot jobban szeretik.
Nagyon szeretem a környékben hogy 10 perc vonattal a belváros és rengeteg zöldterület van a közelben.
4en bérelünk egy 4+1 szobás, nagy lakást, 1450 font plusz rezsi per hó.
Liverpool, mernok, 40.000/ev
Az arak olyanok, mint otthon, van tobb pub a kornyeken, az emberek kedvesek, biztonsagos, egyedul berlek egy ketszobas lakast 600/ho +rezsi.
harmas vagyok!
ket haloszoba + amerikai konyhas nappalit kell rajta erteni.
hali! 3-4 vagyok.
Nem tudom mashol mennyi. A penzugyi szektorban van erosebb is, ennek a tobbszorose 7-10 ev tapasztalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!