Kezdőoldal » Utazás » Európa » Párommal Görögországba megyünk...

Párommal Görögországba megyünk a Paralia részre Szeptember 27-től-október 06-ig az ikarosz utazási irodán keresztül. Szeretnék pár dolgot kérdezni ezzel kapcsolatban. Valaki volt már ezen a részen?

Figyelt kérdés

Ezeken keresztül megyünk: Mohács,Szekszárd,Baja,Hercegszántó,Tompa és utána már Görögország jön. Kell-e útlevél?

Gondolom érdemes biztosítást kötni mindenképpen.

Esetleg részt vettetek valamilyen fakultatív programon? Mennyibe kerül egy ilyen program?

Mik a tapasztalatok ezzel az utazási irodával?

Mennyire meleg az idő, illetve a víz szeptember végén-október elején?

Számítsak-e rossz időre ezáltal vigyek-e kicsit melegebb ruhát,ne csak nyáriasat?

Fontos-e a tengert partnál a strandcipő?

Kb milyen árak vannak kint?

Érdemes-e kint bármit is vásárolni pl szuvenírt?

A Lidlben hasonló termékek vannak mint nálunk?

Éjszaka milyen szórakozási lehetőségek vannak?

Mennyire kell odafigyelni az értékekre a parton? Mit érdemes a közelben megnézni, illetve megkóstolni?

Az Úzó ital (lehet nem így kell írni,akkor elnézést) valóban olcsóbb mint errefelé?

Olyat olvastam itt gyk-n egy hasonló kérdésnél,egy válaszoló szerint nem lehet Görögben sört kapni. Ez igaz?

Miért ajánlják sokan hogy mint érdemes megnézni a Meteorákat?

Valóban nincsen ott posta avagy postaláda sem? (Ezt is egy itteni válaszoló írta egy másnál megválaszolt kérdésnél).

Előre is köszönök mindent választ.

Illetve aki a kérdéseimen kívül tudna még bármi hasznos tanáccsal,információval ellátni akkor szívesen várom a válaszokat. :)

2013. jún. 22. 09:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

Na így már értem. Szóval nem tudtad, hogy kb. ugyanannyiért, esetleg olcsóbban repülővel is mehetnél, így szenvedtek a busszal. Információ hiány. Sajnálom. :(

Remélem azért neked nem lesz olyan szívás a busz, mint itt írta valaki... :( Jó utat!

2013. jún. 23. 16:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm remélem jó utunk lesz. Meg egyébként ha mondhatok ilyet akkor kényelmes busszal megyünk ami légkondival és tv-vel felszerelt. Amúgy ha jól tudom felénk ami legközelebbi város van,ahonnan repülő indul,az Budapest ami vagy 3 órás út hogy feljussak oda vagy is 5000 ft körül van a jegy. Ezen kívül nem hinném hogy lenne Görögbe olyan repülőút ami kb. 30.000 ft és ebben a szállás is benne van. Összesen van kb 70.000-ünk persze ezt külön véve amiben minden benne van,a költőpénz is. De még nincs befizetve semmi. Még lehet ezen változtatni ha úgy adódna a helyzet. Esetleg ha tudsz linkelni egy oldalt a repjegyekről ami viszonylag olcsón,akkor csak nyugodtan. :)
2013. jún. 23. 17:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Garantálom neked, hogy Paralián nem fogsz tengerisünnel találkozni! Ha mentek Skiatosra kirándulni, ott van rá esély, de Paralián nincs! Nem szeretik a homokos partot :)
2013. jún. 23. 17:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja bocsi, azt nem figyeltem, hogy nem Pestről indulsz. A pestre feljutás igen csak meg tudja drágítani a repülős utakat is. :(
2013. jún. 23. 17:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Na és mi a helyzet a medúzákkal? :D Igazából még gondolkodunk hogy Paraliára menjünk vagy pedig Chalkidikire. Nem tudom,esetleg van aki megtudná mondani hogy melyikkel járnánk jobban? Árban ugyanaz csak más más helyen van mindkettő és nem tudom eldönteni melyikkel járnánk jobban.
2013. jún. 23. 18:00
 16/16 A kérdező kommentje:
Semmi gond,Mohácsról indulunk,oda eljön a busz. :)
2013. jún. 23. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!