Mit élvezel kint Angliába, írországba?
Írországban éltem két évet. A pénzen kívül semmi nem volt jó.Gyönyörű szép képeket lehet találni a neten . De életben már nem olyan vadregényes.
Állandó esős ősz. Talán ezért van évezredes hagyománya az alkoholizmusnak.
Persze ennek is megvan a hatása " Loval kártyázni Írrel beszélgetni,,
De legalább a nők csúnyák :)
A jelenlegi helyzetben pedig megutálták a külföldieket főleg a fiatalok vadultak meg.
Magyarorszaghoz kepest Anglia egy fejlett, jol mukodo orszag, ahol ket nap is keves lenne felsorolni a sok-sok jot.
Van munkank, jol megelunk belole, a gyerekek szeretik az iskolat, vannak jogaink ellentetben Magyarorszaggal es rengeteg lehetoseg van, csak okosnak kell lenni, es elni veluk.
Itt sincs kolbaszbol a kerites, kemenyen meg kell dolgozni mindenert, viszont az eredmeny nem marad el. Szoval azert tenyleg megeri. Megeri kemenyen tanulni, dolgozni itt.
En aldom a sorsot, hogy igy alakult az eletunk, es egy modern, eros gazdasagu, jol mukodo orszagban elhetek, es nevelhetem a gyerekeimet. Buszke vagyok, hogy kijottunk ide elni.
Te hova szeretnel kikoltozni?
Sziasztok,szia utolsó :)
Háát még az az igazság nem tudom-ugyanis még tanulok tovább most végzek remélhetőleg a szakmunkásommal majd még további 3 évet szeretnék tanulni,angol középfokúm meglesz ha minden jól megy,és ezek a célállomások:
Anglia,Írország,Svájc,Franciaország,Olaszország,Spanyolország,Portugália,Egyesült Arab Emirátusok(azonbbelül talán Dubai) és talán USA(bár oda nehéz kijutni,ráadásul letelepedni,munkát találni)
Én is így vagyok mint te! :) Még tanulok, lassan lerakom az érettségit és a szakmám. És úgy döntöttem kiutazok. Én Írországnál döntöttem. :)
Szeretem az esőt, nyáron ugyan úgy szokott sütni a nap, csak épp lehet, hogy közbe zavar egy 10 perces esőzés. vagy 1 hetes. Kiszámíthatatlan ez is tetszik. 3.5 Millió lakost számlál és 9 millió birkát(bárányt) Hát ez a legnagyobb + pont! írták, hogy nem olyan szép mint ami a google-ba van.. Felvettem egy lánnyal a kapcsolatot aki kint él és kértem küldjön pár képet és hogy ő mit érez Írországgal kapcsolatban. Amatőr képek voltak de még így is nagyon szépek. Osztálytársam 3 hónapot volt kint és ő azóta is csak arról beszél.
Csúnyák a lányok, hát az számomra csak előny lehet.
Dublin teli van hangulatos pubokkal hát ez is tetszik, persze van olyan része mint Pest 8. ker., este nem szabad egyedül lófrálni ennyi.
Jók a munkalehetőségek, jó ismeretséget lehet szerezni, finom a whisky. :)
Ha megunod irány komppal Anglia. Élhetsz ott is pár évet, ha nem tetszik haza jöhetsz pénzzel megkenve vagy mehetsz tovább az utadon. :)
Szerintem Írország kezdésnek tökéletes mivel nem csöppensz rögtön bele a fergetegbe.. :)
Írország...nagyon megkedveltem az embereket, nagyon tetszik,hogy nem idegbetegek :D
Nem vagyok tökéletes angolból,de csajok segítenek..sokkal jövök nekik, lehet hogy otthon nem így állnának az emberhez.
Sokkal jobban állunk pénzügyileg...mindenünk megvan..otthon se volt rossz,de meggondolta az ember..itt meg csak pakolod :):)
Egyenruhát utálom..de suli jó..és a környezet:):)
Én szeptember óta, suli miatt :) Anyumék 1,5-2éve.
Nem megyünk haza egy ideig az biztos..bár kitudja, nem szeretnénk,igaz hiányoznak a megszokott dolgok,de nagy dolog,hogy itt tanulhatom angolt..sok ember mindent megadna ezért:):)
Hiányzik az otthon..de megértem miért van vagyunk itt:) meg hát nekem is napról napra könnyebb angol... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!