Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit élvezel kint Angliába,...

Mit élvezel kint Angliába, írországba?

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 13:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Franciaorszagba mentem, eg es fold a ket orszag.
2009. okt. 3. 19:53
 12/26 anonim válasza:
84%
angliában élek.nem régiota.de nagyon szeretek itt lenni.igaz 15éves vagyok de tudom és tapasztalom h itt nincsenek anyagi gondok,minden megtudunk venni.igaz hogy néha nehezen megkell dolgozni a pénzért és h nem mindig indul könnyen én már csak tudom volt olyan h télen se fütés,gáz nélkül voltunk anyukámmal és most minden jó.tök jó márkás cucaim vannak,igaz h sok magyar nem ismerek aki fiatal lenne mármint ugy h én korosztályom és akivel tudnék lenni.de majd lesz.néha nehéz de egyébként sokkal könnyebb és jobb..:D...ez az én véleményem és én soha de soha nem költöznék már haza örökre.:D
2009. okt. 4. 21:31
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
A pénzt. Azt, hogy van munkám, meg tudok venni mindent, amire szükségem van, és ami a legjobb, nem kell kuporgatnom:D
2010. jan. 2. 20:01
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Írországban éltem két évet. A pénzen kívül semmi nem volt jó.Gyönyörű szép képeket lehet találni a neten . De életben már nem olyan vadregényes.

Állandó esős ősz. Talán ezért van évezredes hagyománya az alkoholizmusnak.

Persze ennek is megvan a hatása " Loval kártyázni Írrel beszélgetni,,

De legalább a nők csúnyák :)

A jelenlegi helyzetben pedig megutálták a külföldieket főleg a fiatalok vadultak meg.

2010. jan. 4. 15:41
 15/26 anonim ***** válasza:
71%

Magyarorszaghoz kepest Anglia egy fejlett, jol mukodo orszag, ahol ket nap is keves lenne felsorolni a sok-sok jot.

Van munkank, jol megelunk belole, a gyerekek szeretik az iskolat, vannak jogaink ellentetben Magyarorszaggal es rengeteg lehetoseg van, csak okosnak kell lenni, es elni veluk.

Itt sincs kolbaszbol a kerites, kemenyen meg kell dolgozni mindenert, viszont az eredmeny nem marad el. Szoval azert tenyleg megeri. Megeri kemenyen tanulni, dolgozni itt.

En aldom a sorsot, hogy igy alakult az eletunk, es egy modern, eros gazdasagu, jol mukodo orszagban elhetek, es nevelhetem a gyerekeimet. Buszke vagyok, hogy kijottunk ide elni.

Te hova szeretnel kikoltozni?

2010. jan. 4. 15:50
 16/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok,szia utolsó :)

Háát még az az igazság nem tudom-ugyanis még tanulok tovább most végzek remélhetőleg a szakmunkásommal majd még további 3 évet szeretnék tanulni,angol középfokúm meglesz ha minden jól megy,és ezek a célállomások:

Anglia,Írország,Svájc,Franciaország,Olaszország,Spanyolország,Portugália,Egyesült Arab Emirátusok(azonbbelül talán Dubai) és talán USA(bár oda nehéz kijutni,ráadásul letelepedni,munkát találni)

2010. jan. 4. 17:20
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok mint te! :) Még tanulok, lassan lerakom az érettségit és a szakmám. És úgy döntöttem kiutazok. Én Írországnál döntöttem. :)

Szeretem az esőt, nyáron ugyan úgy szokott sütni a nap, csak épp lehet, hogy közbe zavar egy 10 perces esőzés. vagy 1 hetes. Kiszámíthatatlan ez is tetszik. 3.5 Millió lakost számlál és 9 millió birkát(bárányt) Hát ez a legnagyobb + pont! írták, hogy nem olyan szép mint ami a google-ba van.. Felvettem egy lánnyal a kapcsolatot aki kint él és kértem küldjön pár képet és hogy ő mit érez Írországgal kapcsolatban. Amatőr képek voltak de még így is nagyon szépek. Osztálytársam 3 hónapot volt kint és ő azóta is csak arról beszél.

Csúnyák a lányok, hát az számomra csak előny lehet.

Dublin teli van hangulatos pubokkal hát ez is tetszik, persze van olyan része mint Pest 8. ker., este nem szabad egyedül lófrálni ennyi.

Jók a munkalehetőségek, jó ismeretséget lehet szerezni, finom a whisky. :)

Ha megunod irány komppal Anglia. Élhetsz ott is pár évet, ha nem tetszik haza jöhetsz pénzzel megkenve vagy mehetsz tovább az utadon. :)

Szerintem Írország kezdésnek tökéletes mivel nem csöppensz rögtön bele a fergetegbe.. :)

2010. febr. 9. 19:35
 18/26 anonim válasza:
100%

Írország...nagyon megkedveltem az embereket, nagyon tetszik,hogy nem idegbetegek :D

Nem vagyok tökéletes angolból,de csajok segítenek..sokkal jövök nekik, lehet hogy otthon nem így állnának az emberhez.

Sokkal jobban állunk pénzügyileg...mindenünk megvan..otthon se volt rossz,de meggondolta az ember..itt meg csak pakolod :):)

Egyenruhát utálom..de suli jó..és a környezet:):)

2010. febr. 21. 16:48
 19/26 anonim ***** válasza:
Utolso irorszagi valaszolo ti miota eltek kint? Mar kint maradtok vagy meg visszamentek majd Magyarorszagra?
2010. febr. 21. 18:26
 20/26 anonim válasza:
100%

Én szeptember óta, suli miatt :) Anyumék 1,5-2éve.

Nem megyünk haza egy ideig az biztos..bár kitudja, nem szeretnénk,igaz hiányoznak a megszokott dolgok,de nagy dolog,hogy itt tanulhatom angolt..sok ember mindent megadna ezért:):)

Hiányzik az otthon..de megértem miért van vagyunk itt:) meg hát nekem is napról napra könnyebb angol... :)

2010. febr. 21. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!