Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mit élvezel kint Angliába,...

Mit élvezel kint Angliába, írországba?

Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 13:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Én Írországban, Bandonban élek. A kereset jó, kisváros révén a megélhetés sem drága. Friss levegő, nincs szmog. De ennyi a pozítív, negatívum több...:(

(ízeltlen kaják, fűszerhiány, állandó esőzés, érdektelen orovsok, sok debil belterjes Ír, ronda, kapafogú ír csajok...)

2009. okt. 1. 13:48
 2/26 anonim ***** válasza:
78%

Szia, en Angliaban azt elvezem foleg, hogy nincs anyagi gondom es azt is, hogy mindenki azt csinal amit akar! Itt senki nem foglalkozik senkivel. Mindenki ugy eli az eletet, ahogy csak akarja.

Gyere ki, mert erdemes!:)

2009. okt. 1. 14:02
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Anglia.

Élvezem azokat a dolgokat amit a pénzemért megkapok de otthon nem. Márkás ruhák olcsón, friss lazac. De nekem is több a negatív: közbiztonság, orvosi ellátás, stb..

2009. okt. 1. 14:31
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Anglia.

Élvezem,hogy van munkám,és megfizetnek.Élvezem,hogy tudok venni márkás ruhákat olcsón,és nem kell azt mondanom a fiamnak,hogy "bocsi,de ebben a hónapban nincs cipőre pénz".

De tényleg sok a negatívum is.Állandó eső,szél.Rossz orvosok,sok idióta(nem normális)helybeliek.A pofátlanság ami van a sok pakiknál,Amikor elmész egy bankba,vagy orvoshoz,vagy csak amikor vagy valahol és amikor meghallják vagy megtudják,hogy külföldi vagy,azt a lenézést,undort 1-2 ember arcáról...Na ezek nem kellenének....

2009. okt. 1. 14:46
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Anglia.Jó fizetés,könnyebb megélhetés.De sok a rossz is.

Az utálattal már én is találkoztam:) A kaja tényleg pocsék,az időjárás siralmas,a helybeliek iszonyú ostobák,és sok köztük a "bolond"...Én még eddig csak a helyi fogászatnál voltam,de megfogadtam,hogy inkább szenvedek,és ha haza megyek akkor megyek fogdokihoz,DE soha többet nem megyek az angol fogorvoshoz aki ráadásul Pakisztáni...

Hogy mégis miért vagyok kint? semmi másért csak a fizetésem miatt...

2009. okt. 1. 14:52
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

14:52-es mi volt a fogorvosnál? Elötted szóló vagyok.

Hát igen az időjárás... Az angolok utálják a bevándorlókat. Mi csak keletiek vagyunk nekik.

2009. okt. 1. 14:57
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
14.52-es vagyok.Egy nap iszonyú fogfájásra keltem,és elmentem a fogorvoshoz.Először elküldtek avval,hogy nincs időpontom,Kértem,és 2 napra rá kaptam csak.Kértem,hogy írjanak fel valami erős fájdalomcsillapítót,de elzavartak avval,hogy bármelyik boltban lehet kapni vény nélkül.2 nap múlva már bedagadt arccal mentem vissza,akkor találkoztam a Pakisztáni orvossal,aki látta,hogy gyulladásban van,és megpiszkálta úgy,hogy azt hittem elájulok!Mondta,hogy kihúzza,és X.összegbe fog kerülni(ha jól emlékszem 40 font volt az ár)Mondtam neki,hogy van biztosításom,és jelenleg nincs készpénz nálam csak kártya.Erre felírt antibiotikumot,hogyha majd elmúlik a gyulladás menjek vissza,és kihúzza...Ezért is fizetnem kellett,utólag..Vissza mentem,kihúzta,de iszonyatosan fájt.Ezért megfogadtam,soha többet nem megyek el itt kint a fogászatra csak otthon..
2009. okt. 1. 15:30
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Semmit, ezert gyorsan el is koltoztem angliabol egy masik, ezerszer jobb orszagba.

Az ido rettenet, a kajakrol inkabb ne is beszeljunk es az angolok halal unalmasak.

2009. okt. 2. 10:54
 9/26 A kérdező kommentje:
10:54-es hova mentél ha szabad tudni?
2009. okt. 2. 17:16
 10/26 Nikcsi ***** válasza:
80%

Anglia

Amit elvezek, ahogy a tobbiek is irtak jo kereset, konnyebb megelhetes. Nekem az orvosi ellatassal sincs bajom, tudom mit beszelek itt szultem a fiam alig egy eve es teljesen el voltam ajulva, semmibe se kothetek bele, maganszintu ellatast kaptam. Megfogadtam hogy nem is fogok otthon szulni, fizetni szazezreket azert hogy az orvosom pont akkor nyaraljon majd Tahitin... Persze lehet hogy en csak szerencses voltam, de ezzel tenyleg nincs bajom, pedig voltam haziorvosnal is tobbszor, gyerekkel oltasokon, vedononel, mindenhol iszonyatosan kedvesek voltak.

Persze talalkozni neha ezzel a lenezes dologgal, de velem az 5 ev alatt miota itt vagyok nem surun fordult elo, de nem is foglalkozom vele. Az ido szamomra nem annyira pocsek, pl. mostansag az idejet se tudom mikor esett utoljara.

2009. okt. 3. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!