Kezdőoldal » Utazás » Európa » Kezdő utazóknak melyik európai...

Kezdő utazóknak melyik európai nagyvárost ajánlanád?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nyáron szeretnék egy városnézős utazásra menni a párommal valamelyik európai nagyvárosba, pl. Londonba, Párizsba, Rómába, stb.

Az időtartam kb. 4-5 nap lenne, és jó lenne ha 150 ezer forintból kijönne.

Előre is köszi!

2013. máj. 11. 10:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Dehogy küldeném RÓmába. Ne akartjátok ti sem. LSűkös, nem biztos, hogy kijönnek 150 e.ből és oda több nap kell. /legalább 1 hét/

/emellett az már annyira délen van, hogy kell valamennyire beszélni olaszul/

Páriizsról az a véleményem, hogy ott tényleg franciául kell beszélni. /velem egy boltba azért nem foglalkoztak mert nem beszélek franciául/

Prágába vagy Krakkóba menjetek. Bár Prága szebb és jobb szerintem.

2013. máj. 15. 09:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Évi több millió turista utazik Rómában és mind tud "valamennyire olaszul"?? Ne már!
2013. máj. 15. 13:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy egyikünk sem tud olaszul, de ez meg sem fordult a fejemben hátráltató tényezőként. De mondjuk csehül vagy lengyelül sem tudok, szóval Párga és Krakkó is kilőve: )
2013. máj. 15. 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem kell tudni olaszul Rómához, miért is kéne? Iszonyatos turistaforgalom van ott. Mikor ott jártam azon gondolkoztam, hogy ezt napi szinten hogy bírhatják az ott lakók? Pedig csak egy átlag hétköznap volt.

Na most ekkora turista tömegnél azért eléggé valószínű, hogy angollal el lehet boldogulni.

2013. máj. 15. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!