Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen város Pápa? Ajánlanád...

Milyen város Pápa? Ajánlanád kirándulásra?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a környezetre, és a szórakozási lehetőségekre egyaránt.

2013. febr. 13. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
84%

Abszolút tudom ajánlani. Szép, nagy múltú város, sok kultúrális látnivalóval, koncertekkel (varnus xavér orgonájától ganxsta zoleeig kb minden), sétálóutcán rengeteg vendéglátó egységgel (fagyi, kocsma, étterem). A sétálóutca a főtérre visz, amit szintén kötelező megnézni.

Ha ez nem elég, van aqua world is a főtértől kb 10-15 perc sétára.

2013. febr. 13. 15:20
 2/10 scoobyhun válasza:
A fő tér jelenleg romokban áll, mivel épp felújítják.
2013. márc. 9. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:
A főtér felújítása áprilisig tart. Az a következő hónap. Onnantól szebb lesz, mint valaha :)
2013. márc. 11. 14:12
 4/10 scoobyhun válasza:
Áprilisig azt nem fogják befejezni.
2013. márc. 14. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Áprilisig, bezárólagosan. Tehát Április 30-ra.
2013. márc. 14. 17:39
 6/10 anonim válasza:
Még mindig szét van barmolva, talán nyár végére ha lesz belőle valami..
2013. jún. 2. 11:11
 7/10 anonim válasza:

Látom, már nem mai kérdés, de azért szívesen válaszolok. Ha jártál már Pápán, kérlek írd meg az élményeidet,meghallgatnám. :)

Jómagam Pápán tanulok, egy környező kis faluban élek. Imádom Pápát mindenestől, imádok végigsétálni a (most már véglegesen felújított, befejezett, átadott) Fő téren, a Várkert hatalmas platánjai alatt, a Kossuth (másnéven sétáló) utcán, ami maga egy miniatűr Abszol Út. Csodálatos barokk házakat láthatunk, de barokk stílusa mellett Pápa igazi retro város is. Van persze új, gazdag negyed, és lepukkadt, nyomortelep is, mint minden városban. Egyszer egy ismerősöm azt mondta, hogy "Pápán nincs távolság", és ez igaz. Mindent el lehet érni maximum fél - háromnegyed óra gyaloglással. :)

2014. febr. 26. 20:17
 8/10 anonim válasza:
Attól függ milyen kirándulást tervezel. Múzeum nézősre jó, másra nem. :(
2020. jún. 6. 23:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy nagyon szép és szerethető város! Nagyon szép helyen fekszik! Jók az iskolák, és dugig van a város templomokkal! Én csak ajánlani tudom, nagy kedvesek az emberek!
2021. febr. 10. 12:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Egy nagyon szép középkori város. Nagyon sok műemlékkel rendelkezik, melyeket érdemes megnézni.

Helyileg is előnyös, kirándulásra van lehetőség.

Nagyon, de nagyon kedvesek az emberek, hangulatosak az utcák. Sztem egy nagyon jó kis városka :)

2021. okt. 25. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!