Kezdőoldal » Utazás » Európa » Melyik európai nagyvárost...

Melyik európai nagyvárost ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Októberben elmennénk férjemmel valamelyik európai nagyvárosba. Odafelé repülővel mennénk, vissza busszal, 3-4 napot lennénk ott. Mit ajánlanátok, nektek melyik város tetszett nagyon? Október, tehát már nincs túl jó idő. És lehetőleg találjunk szállást olcsón. Jó sok kívánságom van.:-)
2010. aug. 23. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én Thessaloniki-be mennék, esetleg Athénba. Thessaloniki egy eszméletlen gyönyörű város, hatalmas, viszonylag tiszta, mindenhol szép virágok, színes házak, gyönyörű tengerpart. De ha Görög annyira nem nyerő, szerintem Franciába menjetek, azon belül is Párizs, vagy Marseille. Utóbbiban még nem jártam, de úti filmekből, google-maps street view- ből, fotókból látva eszméletlen szép város, és tiszta.
2010. aug. 23. 17:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
első vagyok, görögből kb 22óra haza busszal, 5-6 óránkénti megállással, de ezek is fullos buszok, tv stb..
2010. aug. 23. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Berlin- igaz,hogy ilyenkor már hidegebb van,de megéri ilyenkor is látni.
2010. aug. 23. 17:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Görögország nekünk inkább nyári program, tengerben fürdős. Tavaly nyáron voltunk Korfun, október végén meg Berlinben. Berlin is gyönyörű, annyira hatalmas minden. Októberben tényleg kegyetlen hideg volt. Most Velencén gondolkodunk, de szóba jött Párizs és London is.
2010. aug. 23. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én Koppenhágát ajánlanám. Gyönyörű a város, sok a látnivaló. És ha már ott van az ember, akkor át lehet menni Malmöbe (Svédországba) kettő egy csapásra. :)
2010. aug. 24. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
vmilyen olaszországi nagyváros-milánó, firenze, velence, trieszt, verona....
2010. aug. 26. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!