Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az igaz, hogy ha egy amerikai...

Az igaz, hogy ha egy amerikai nagyvárost láttál láttad az összest, mert olyan egyformák?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm volt kint nyáron Chicagoban és ezt állította.Tényleg így van?

2013. febr. 16. 09:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ez hülyeség! a sok amerika gyűlőlő, betokosodott okoskodók mondanak csak ilyet. minden városnak megvan a maga hangulata.
2013. febr. 16. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Másképpen vagyunk turisták az USÁ-ban mint máshol. Itt nem fogsz sok száz (esetleg ezer) éves templomot találni sehol. Viszont a múzeumok (éppen Chicagóban) fantasztikusak lehetnek. A színházak, klubbok változatosak. Hát, így valahogy.
2013. febr. 16. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez egyáltalán nem igaz.
2013. febr. 17. 16:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem ez nem igaz. En szerencses vagyok, hogy itt elek. A sok-sok ev alatt allamon belul is rengeteg varosban voltam, de voltam mas allamokban/nagyvarosokban. Ket egyformat meg nem lattam.

A baratnodnek fogalma sincs, hogy mirol beszel!

2013. febr. 18. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!