Angliai magyarok! Milyen kint élni?
Van honvágyatok?
Kijöttök a fizetésetekből?
Ha van gyermeked, akkor ő hogyan szokta meg az új környezetet?
Milyenek az ottani iskolák?(Általános- és középiskolára gondolok.)
Mennyi pénzért béreltek házat/lakást?Melyik városban éltek?
A válaszokat előre is köszönöm!
En is Manchesterben lakom, de nem talalkoztam rasszizmussal egyaltalan. Fizubol ki lehet jonni, bar nem minimalberes vagyok, a felet felre tudom tenni (kb £1000), mivel nem az lcd tv, stb az elsodleges nekem most.
Ha konyvet akarok venni megveszem, ha akarok inni egy sort valahol beulok, ha megtetszik egy ruha megveszem. Kb ennyi. De sokat lehet sporolni, ha akar az ember, kb minden annyiba kerul, mint Mo.-n, csak tobbol veszed meg. :)
en londontol 3oranyira lakok. Batley-ben.olcsobb a kis varos mindig mint a fovaros.mi heti 100 fontert berlunk egy gyonyoru 3 szobas hazat.es csak mi egy csalad lakunk itt.a kaja is olcsobb szerintem mint otthon.mi 3 fore boven kihozzuk a kajat 50-60fontbol.honvagyam sincs mivel min.200 magyar lakik itt.csak azt unom hogy ezek a barnaboru magyarok kihozatnak rengeteg magyarokat es lehuzzak oket ilyen telefonozgatassal.raadasul olyan segitokeszek ezek a tobbi magyarok hogy 1nap alatt szereznek neked munkat hogy orankent elvesznek a beredbol 1fontot amig ott dolgozol.meg 500 fontokert segitenek insurenszet meg sulit elintezni.de hullye azert nem vagyok.a lehuzogatasokat kiveve nagyon tetszik anglia es csak latogatoba megyek magyarba lakni nem!!
A fizetesbol felre rakni valonk meg nem nagyon van de hamarosan lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!