Elmennétek Tottenham-be a helyemben? (Londoni magyarok tanácsainak külön örülnék! )
Gyerekkorom óta Tottenham Hotspur drukker vagyok-mióta még jó húsz éve a nagybátyám hazahozott Angliából egy Tottenham mezt. A nyáron úgy néz ki megyek Angliába turistaként és persze azonnal eszembe jutott, hogy a nagy álmomat beváltva megnézném White Hart Lane-t (a Tottenham Hotspur stadionja), vennék egy mezt...
Csakhogy többen is óva intettek, hogy Tottenham nagyon rossz hírű, igazi balhés környék. Utánanéztem, még a Wikipédia is ír róla: [link] (Demography and Crime címen). Mennyire féljek tőle? Bemerészkedjek a stadionig? Esetleg van "biztonságosabb útvonal?".
Köszönöm előre is a válaszokat!
Köszönöm szépen! Valóban, nekem már az érzés is elég lesz, hogy ott állhatok a stadion előtt.
Azért még egy pár kérdés, ha nem zavarlak:
Be lehet menni a stadionba?
Van azért valamilyen fanbolt? (Még ha nem is túl nagy, csak egy mezt, bögrét, tollat, valamit venni)
Esetleg valamilyen "rajongói törzshely" a környéken (Pub)? Vagy Tottenhamben normális ember nem ül be sehova?
Őszinte leszek hozzád... én nem nagyon nézegettem ezt a stadiont. Csak tudtam, ogy ott van, mikor mentem futni, akkor mellett futottam el... pontosabban az utca másik oldalán, de ennyi. Én nem nézegettem, hogy van e bolt vagy egyebek. Az arsenálról csak azért tudom, hogy van, mert azt nem lehet eltéveszteni, rögtön ott van a metrókijára szájában és ha akarod, ha nem észreveszed.
Én azt javasolom, hogy menj akkor, amikor meccsük van. Akkor tuti bejutsz a stadionba és biztos fognak árulni erekélyeket is.
Érezd jól magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!