Az Angliai állampolgárok tényleg egyerzübben kiköltözhetnek Ausztráliába mint mondjuk mi Magyarok?
Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 18:01
1/6 anonim válasza:
Nem! Ez hülyeség! Nekik is ugyanazon a bevándorlási procedúrán kell átesniük, mint mindenki másnak. Egyedül nyelvvizsgát nem kérnek tőlük, mivel angol anyanyelvű országból érkeznek.
2/6 anonim válasza:
én is azt hallottam,hogy annyi a különbség,hogy nem kérnek nyelvvizsgát
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2011. szept. 18. 18:24
4/6 A kérdező kommentje:
ja és elnézést a helyesírásért..
*egyszerűbben
2011. szept. 18. 18:24
5/6 anonim válasza:
De ott is a királynő uralkodik, igaz szinte már csak papíron, ezért logikus lehetne némi könnyítés a bevándorlásra.
6/6 anonim válasza:
Nincs könnyítés, megerősíthetem. Isminek sem ért semmit. Max annyi volt a könnyebbség, hogy egy darabig nem kell, valami eü hozzájárulást fizetnie, de amúgy minden egyéb, mint a magyaroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!