Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hollandiai magyaroknál tényleg...

Hollandiai magyaroknál tényleg nincs mocskosabb ember típus?

Figyelt kérdés
Nem sokára oda utazom,tényleg nem érdemes barátkozni velük?

2013. márc. 29. 21:11
 1/8 anonim válasza:
100%
ihh :) én voltam kint és nem voltam,vagyok mocskos..de azt mondanám ne bízz meg bennük..az a legális tudatmódosító is cifrázza a játékot
2013. márc. 29. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem csak Hollandiáról van szó. A külföldön dolgozó, élő magyarok 70-80%-ával nem érdemes foglalkozni. 5,5 év angliai és most már 3. év amerikai életem során egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan magyarral találkoztam, akivel érdemes volt foglalkozni. Egy magyar külföldön csak addig kedves, amíg kell neki valami, majd köszönés nélkül lelép. Jobb esetben nem ver át. Irigyek egymásra az emberek, még jobban mint otthon. Én irodai munkát végzek/végeztem és mindig megkaptam a magyaroktól hogy egy köcs*g vagyok, meg hogy én miért keresek ennyit, meg annyit. Aztán az emberek egy része a magyar mentalitást nem vetkőzi le, sőt, még durvább lesz. Nem mindegy magyar rossz, itt sem, de a többség sajnos igen. Mindenben csak a rosszat látják ugyanúgy mint otthon, elégedetlenkednek, stb. Egyszer egy bevásárló központban álltam a pénztárnál, a mögöttem lévő "hölgy" megszólalt, hogy "ez meg mi a fa*t szórakozik a kártyával?". hátrafordultam, és szép magyarsággal helyretettem, majd angolul is, hogy a többiek is értsék! a lengyelek, a litvánok, stb összetartanak, egymásnak segítenek munkát találni, olcsóbb lakást egymás között adják ki, stb, de a magyar az nem, még a legkisebb dologban sem fog össze, sőt, sok esetben hátráltat.
2013. márc. 29. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Hollandiaban csak a sajat magyar templomba jarokkal baratkozunk nem ok nelkul. Mi egy kicsi osszetarto segito kozosseg vagyunk itt.

A tobbi magyar megegyezik a fennt leirtakkal.

En segitek mindig hiszen 30 eve elek itt de megtanultam lekopnek sokan cserebe igy csak sajat teplomba jarokkal foglalkozom.

Termeszetessen hozzank barki jarhat de nagyon kevessen jonnek.

2013. márc. 29. 21:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2es: azon elgondolkodtál, hogy vajon az összetartó lengyel stb nép is hasonlóan anyanyelven és angolul is leszidná a másikat hasonló esetben? Leforditod, hagy hallja más nép is, hogy mit mondott illetve lássák azt is, hogy a magyarok milyen szépen ki tudják osztani egymást. :-)

Csak mert innentől kezdve kár papolni arról, hogy mások milyen összetartóak.

Értem én, hogy csúnyán viselkedett egy honfitársad, értem, hogy neked ez nem tetszett, de ezzel aztán abszolút nem az összetartást fejezted ki. Akkor miért is megy a panaszkodás, hogy nincs összetartás?

2013. márc. 30. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:

"Csak mert innentől kezdve kár papolni arról, hogy mások milyen összetartóak.

Értem én, hogy csúnyán viselkedett egy honfitársad, értem, hogy neked ez nem tetszett, de ezzel aztán abszolút nem az összetartást fejezted ki. Akkor miért is megy a panaszkodás, hogy nincs összetartás?"

Egyszerűen a magyarok többsége külföldön kifordul magából, és még rosszabb lesz a viselkedése, mint előtte volt. Aki nem élte/éli át, az soha nem fogja ezt megérteni. Összefogás pedig a legkisebb mértékben van csak, nagy tömegek ritkán tartanak össze! Olyan van, hogy kisebb csoportok összejárnak, de ennyi. Nem a panaszkodás miatt, mert én a magam részéről lemondtam arról, hogy magyarokkal normális kapcsolatom legyen idekinn. Érdekes módon rengeteg új ismerőst, barátot szereztem különböző nemzetekből, de külföldön mindössze 6 magyar az, akire valóban számíthatok bármikor. Én segíteni akartam magyaroknak amikor Angliában éltem, de cserébe még egy "köszönöm"-öt sem kaptam érte, sőt, az egyikük meg is lopott. Kétirányú ez a dolog, én hiába vagyok rendes, ha a másik nem. Mint írtam, egy ideig magyarokkal laktam, és folyamatosan megkaptam azt, hogy én miért keresek ennyit meg annyit, meg miért öltönyben járok dolgozni? Ezek után azt hiszem senki nem szívesen barátkozott volna velük. Velejéig irigyek a magyarok nagy része. Munkáról beszélni egymás között nem érdemes, pláne nem fizetésről, mert rögtön megkapod a többektől a magadét!

2013. márc. 30. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
De..a Londoni magyarok!
2013. ápr. 2. 15:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Leginkább az irigység ami meghatázza az emberekt, meg persze itt pucolja a suzart, aztán mind azt medéli, hogy otthon ilyen meg olyan nagy király volt. Addiga barátod valaki amíg neki megéri, persze nem mindenki ilyen, de aki arra kényszerül, hogy elhagyha a hazáját, és a nygatiak csicskája legyen, attól ne várj sokat ( nem kell félre érteni az utóbbit nem általánosságban értettem, hanem azokra akik minimálbrből és segélyből tengetik a mindennapjaikat nyeltudás meg minden hasonló nélkül).
2013. ápr. 3. 17:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Azert nem mindenki csicska kulfoldon Vannak tanult magyarok itt is akik jo allasban nyelvtudassal dolgoznak itt.

Sajnos egyre tobb a nyelvtudas nelkuli vadnyugati aranyaso itt is.Akik ugy erzik csak azert mert ok is magyarok nekem kutya kotelessegem segiteni.Ha segitettem akkor hala helyett meg belem is rugnak.

Ez az oka amiert sok magyar kulfoldon nem segit a masiknak

2013. ápr. 3. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!