Németországban feltöltős SIM vásárlásához mik kellenek?
Figyelt kérdés
Útlevél, személyi? Ha veszek az Aldibab vagy a benzinkúton kártyát azt muszály aktiválni, vagy megy anélkül is?2013. márc. 25. 20:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem ott úgy van, mint szinte az összes országban Magyarországon kívül. Megveszed, berakod a telóba, teszel rá pénzt azt csá. Csak nálunk van ez a szigor a feltöltős SIM-ekkel szemben is, még a csúnyarossz diktatórikusnak mondott Ukrajnában is úgy kezelik a dolgot, mint bárhol Nyugat-Európában.
2/3 A kérdező kommentje:
ja, remélem ott is így van. Én eddig Romániában és Horvátországban vettem SIM-et, ott nem kellett semmi. Csak itt szaroznak. Ukrajnábab amúgy mit vettél? Mert lehet megyek majd oda is. Én a Kyivstart néztem, jónak tűnik
2013. márc. 26. 09:00
3/3 anonim válasza:
Általában német lakcím kell hozzá.
Saját tapasztalat: O2 és Aldi nem ellenőrzi, bármi valós címet beírhatsz.
Lidl ellenőrzi kiküldött levéllel, amit aláírva vissza kell küldeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!