Németországban mik érvényesek rám? (Nyáron mennék ki,2 hónapra diákmunkára, addig rokonoméknál laknék. )
Figyelt kérdés
Itthon 90%-os kedvezményes kártyám van, de ez úgy hallottam, csak Magyarországon érvényes. De kint diákkedvezményt, vagy valamit lehet igényelni?
(Munka miatt be kell, hogy jelentsenek.) Ami pedig ezt a részét illeti, kell az iskolától valamiféle igazolást kérnem?
17 éves vagyok, angolul középszinten beszélek, németül minimálisan. Így mik jöhetnek számomra szóba?
Eddig csak takarítást hallottam mindenkitől. Az jó lenne, de azért szeretnék tudni mindent. :) Illetve, ha levonjuk a kiadásokat mi számítana ennyi idő alatt jó 'keresetnek'?
(Pontosítva Münchenben lennék.:) HA tudtok valamiben segíteni, írjatok. Nagyon-nagyon megköszönném!:)
2013. márc. 14. 18:42
1/1 anonim válasza:
németre feküdj rá nagyon, mert anélkül senki nem fog alkalmazni angol tudással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!